Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Θαύμα… στην πόλη του «αρχιτέκτονα» (photos+video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Θαύμα… στην πόλη του «αρχιτέκτονα» (photos+video)

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και πόλη του Μίτσελ, τη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην Ατλέτικο με… φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», το βράδυ της Τετάρτης (26/11) στις 21:45 αντιμετωπίζουν τους Πρωταθλητές Ισπανίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια ακόμα θετική εκτός έδρας εμφάνιση στο τουρνουά και παράλληλα να αποκομίσουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους βοηθήσει στην ευρωπαϊκή τους πορεία και μετά τον Ιανουάριο.

Madrid

Βέβαια, το έργο του Μίτσελ και των παικτών του, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ατλέτικο δείχνει εξαιρετικά δυνατή, καθώς μετράει 19 αναμετρήσεις αήττητη στην έδρα της, εκ των οποίων οι 8 είναι στο Champions League. Τελευταία ήττα για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν από την μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, στις 11 Φεβρουαρίου του 2014 για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Ρούμπιν Καζάν είχε φύγει με το «διπλό» 2-0 από την ιβηρική χερσόνησο, τον Φεβρουάριο του 2013 για τους «32» του Europa League.

Ωστόσο, άπαντες στο «συγκρότημα» του Ολυμπιακού εμφανίζονται έτοιμοι να «παλέψουν» για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν ηττηθούν στην Μαδρίτη, πόλη καταγωγής του Μίτσελ και την ίδια ώρα, η Γιουβέντους δεν πάρει το «διπλό» απέναντι στην Μάλμε, τότε, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στα… χέρια τους την πρόκριση, καθώς θα χρειάζονται νίκη στην αυλαία των ομίλων με τους Σκανδιναβούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Απών ο Μιράντα

Miranta

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε στους γηπεδούχους, μια και υποφέρει από τραυματισμό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Η αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Ομπλάκ, Γοδίν, Ανσάλντι, Γκάμεθ, Χουανφράν, Χοσέ Χιμένες, Μάριο, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά, Γκάμπι, Σαούλ, Κριστιάν Ροντρίγκες, Τσέρτσι, Γκριζμάν, Μάντζουκιτς, Ραούλ Χιμένες.

Ενδεκάδα με Μάντζουκιτς

Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στα πλάνα του «Τσόλο» και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των «ροχιμπάνκος». Στο 4-2-3-1 που σκέφτεται να παρατάξει ο Αργεντίνος τεχνικός, ο Μογιά θα είναι στον «άσο», μπορστά του οι Χουανφράν και Ανσάλντι στα άκρα, καλύπτοντας, σε μεγάλο βαθμό όλη την πλευρά και κέντρο στην άμυνα θα είναι οι Χιμένεθ και Γοδίν. Στην μεσαία γραμμή, οι Γκάμπι και Τιάγκο θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τους Ραούλ Γκαρσία, Κόκε και Αρντά πιο μπροστά, δίνοντας βοήθειες στον Μάντζουκιτς.

Στην Αθήνα ο Ντουρμάζ

Durmaz

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός προέρχεται από τραυματισμό με την εθνική ομάδα της χώρας του και δεν ακολούθησε τους Πειραιώτες στην Ισπανία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Με «γεμάτο» κέντρο

Στην… υπερφόρτωση της μεσαίας γραμμής προσανατολίζεται ο Μίτσελ για την «μάχη» κόντρα στους Πρωταθλητές Ισπανίας. Άλλωστε, η συγκεκριμένη τακτική έδωσε το «τρίποντο» στην πρώτη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως όλα δείχνουν, σε αυτό το πλάνο θα στηριχθούν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ελαμπντελαουΐ να καλύπτει το δεξί άκρο, τον Μαζουάκου το αριστερό και οι Μποτία και Αμπιντάλ θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Στην μεσαία γραμμή, οι Μιλοβόγεβιτς και Εντινγκά θα είναι το «δίδυμο» των ανασταλτικών χαφ, έχοντας βοήθεια από τους Μανιάτη και Ντομίνγκεζ, με τον Έλληνα άσο να καλύπτει και το δεξί άκρο, ενώ στην απέναντι πλευρά θα είναι ο Αφελάι, δίνοντας παράλληλα βοήθειες στον Μήτρογλου που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Θυμηθείτε τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Θαύμα… στην πόλη του «αρχιτέκτονα» (photos+video)

{dailymotion}x264mu4{/dailymotion}


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved