Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2 (photos+video)

Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2 (photos+video)

Ο Μίτσελ μίλησε για την ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Τορίνο, οι παίκτες του έφτασαν μία… ανάσα από την… επιβεβαίωση του Ισπανού, όμως, το δίλεπτο… ξέσπασμα της Γιουβέντους (65’ και 66’) λύγισε 3-2 τους «ερυθρόλευκους» - Έπιασε πέναλτι ο Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο «Juventus Stadium» και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα στην υπόθεση «πρόκριση» στην επόμενη φάση, όμως, οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει στην δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο, μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά με μειονέκτημα, ελέω των δύο εκτός έδρας τερμάτων του «συγκροτήματος» του Μίτσελ.

Ο Πίρλο, στην 100η του εμφάνιση στο Champions League άνοιξε το σκορ στο 21’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Μποτία… απάντησε άμεσα (24’) για τους «ερυθρόλευκους», ο Εντινγκά (61’) έδωσε το προβάδισμα στους Πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, η ατυχία του Ρομπέρτο στο 65’ με το αυτογκόλ του Ισπανού, έπειτα από κεφαλιά του Γιορέντε και το δυνατό σουτ του Πογκμπά στο επόμενο λεπτό έδωσαν το «τρίποντο» στην Γιουβέντους.

JuveOlyMesa1

Τα… ευχάριστα για τον Ολυμπιακό ήρθαν από το Μάλμε, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 των Σουηδών και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» στην Ισπανία την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στην τελευταία… στροφή με την ομάδα από την Σκανδιναβία. Η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στην Σουηδία την επόμενη αγωνιστική και στην αυλαία των ομίλων θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πίεση από Γιουβέντους

Οι Ιταλοί υπό την… πίεση του αποτελέσματος ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αναζήτησαν το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε την δυνατότητα να πάρουν ψυχολογικό αβαντάζ, πιέζοντας ψηλά στην περιοχή του Ολυμπιακού και δεν έδιναν την… ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να βγουν στην αντεπίθεση. Η πρώτη… απειλή ήρθε από τον Πογκμπά, στο 12’ αλλά ο Ρομπέρτο μπλόκαρε, ενώ ο Ισπανός έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μαρκίζιο στο 16’.

Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα, όμως, σε δύο περιπτώσεις, στο 15’ και το 17’ ο Αφελάι προτίμησε να κάνει το σουτ, αντί να… αναζητήσει λύσεις από τα… πίσω, αλλά οι προσπάθειές του δεν προκάλεσαν προβλήματα στον Μπουφόν.

PirloMesa

Ποιότητα… Πίρλο και άμεση απάντηση!

Η υπεροχή της Γιουβέντους έφερε καρπούς στο 21ο λεπτό με τον Αντρέα Πίρλο να δείχνει την… ποιότητά του, μια και με απ’ ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Ρομπέρτο και άνοιξε το σκορ, στην 100η του εμφάνιση στην διοργάνωση. Το τέρμα του διεθνή μέσου έφερε… άμεση απάντηση από τον Ολυμπιακό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μποτία με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ντομίνγκεζ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) προκαλώντας και πάλι ανησυχία στο «στρατόπεδο» των «μπιανκονέρι».

Οι Πρωταθλητές Ιταλίας προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά στο 29’ η κεφαλιά του Μπονούτσι πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ ο Μοράτα απέναντι στον Ρομπέρτο δεν στόχευσε σωστά και έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Γιουβέντους. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά, ο Μαρκίζιο δεν κατάφερε να σκοράρει στο 42’ από εξαιρετική θέση και δύο λεπτά αργότερα, ο Πογκμπά δεν κατάφερε να βρει στόχο με το δυνατό σουτ.

JuveOlyMesaBotia

Πήρε… μέτρα και προβάδισμα με Εντινγκά

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ιταλοί θέλησαν να πιέσουν εκ νέου την περιοχή του Ρομπέρτο, όμως, ο Ολυμπιακός έπαιρνε σιγά σιγά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαζουάκου στο 54’ με σέντρα σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν που μπλόκαρε, κάτι που έκανε και σο σουτ του Ντομίνγκεζ στο επόμενο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ανατροπή με τον Εντινγκά στο 61ο λεπτό, μια και ο Αφρικανός ήταν στην σωστή θέση στο γύρισμα του Μανιάτη και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Όμως, η Γιουβέντους κατάφερε άμεσα να φέρει το ματς… τούμπα, αν και χρειάστηκε και την… συμβολή της τύχης. Στο 65’ η σέντρα του Πίρλο… βρήκε στο κεφάλι του Γιορέντε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά βρήκε στο πόδι του Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού για το 2-2. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό πήραν και πάλι το προβάδισμα, χάρις στο δυνατό σουτ του Πογκμπά από το ύψος της περιοχής.

JuveOlyMesaNdiga

«Ερυθρόλευκη» πίεση και χαμένο πέναλτι από Βιντάλ

Στα επόμενα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να πιέσουν και να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Μπουφόν, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Τορίνο. Στο 77’ ο Ελαμπντελαουί έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, πήρε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στην τελευταία καλή ευκαιρία για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, η Γιουβέντους προσπάθησε να πετύχει και τέταρτο γκολ, ούτως ώστε να «έχει» την ισοβαθμία απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στο 84’ ο Τέβες δεν κατάφερε να σκοράρει σε… κενή εστία, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ρομπέρτο απέκρουσε το πέναλτι του Βιντάλ, που κέρδισε ο Τέβες από τον Μιλιβόγεβιτς και με την βοήθεια του δοκαριού, οι «ερυθρόλευκοι» απομάκρυναν τον κίνδυνο.

JuveOlyMesaRoberto

Το τελευταίο σφύριγμα από τον Μάρτιν Άτκινσον βρήκε την Γιουβέντους νικήτρια 3-2, με τον Ολυμπιακό να φεύγει από την Ιταλία με ανάμεικτα συναισθήματα, μια και έκανε καλή εμφάνιση, δεύτερη συνεχόμενη κόντρα στους «μπιανκονέρι» αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του έδινε… αέρα για την πρόκριση.

Ο κορυφαίος του αγώνα

JuveOlyMesaPogba

Ο Πογκμπά ήταν από τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους που προσπάθησε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Έγραψε… πολλά χιλιόμετρα στον άξονα και πιστοποίησε την καλή του εμφάνιση με το νικητήριο τέρμα των «μπιανκονέρι» στο 66ο λεπτό, κάτι που του έδωσε τον… τίτλο του MVP από τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπορεί να δέχθηκε τρία τέρματα, ήταν άτυχος στην φάση της ισοφάρισης με την κεφαλιά του Γιορέντε, αλλά κράτησε το… πλεονέκτημα στην πλευρά του Ολυμπιακού με την απόκρουση του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ασαμόα (83’ Περέιρα), Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (70’ Παντόιν), Μοράτα (58’ Γιορέντε), Τέβες.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (78’ Κασάμι), Μανιάτης (83’ Διαμαντάκος), Ντομίνγκεζ (71’ Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/d2009b|600|700{/iframe}

Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2 (photos+video)



Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved