Ολυμπιακός: Στην ενδεκάδα της UEFA ο Ρομπέρτο

Ολυμπιακός: Στην ενδεκάδα της UEFA ο Ρομπέρτο

Οι αποκρούσεις του Ρομπέρτο απέναντι στη Γιουβέντους έδωσαν στον Ολυμπιακό μια σπουδαία νίκη, με την UEFA να τον συμπεριλαμβάνει δικαίως στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εντυπωσίασε με την απόδοσή του για ένα ακόμη παιχνίδι και ανάγκασε ολόκληρη την ευρωπαϊκή Ευρώπη να υποκλιθεί στην αξία του.

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα κατά την ιστοσελίδα της UEFA:

Τερματοφύλακας: Ρομπέρτο (Ολυμπιακός)

Μετά από ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο, ο Ρομπέρτο ήταν απροσπέλαστος στην εστία του Ολτμπιακού, αντέχοντας την πίεση της Γιουβέντους στο δεύτερο μέρος. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις, με κορυφαία να είναι αυτή εννέα λεπτά πριν το τέλος, όταν απέκρουσε την προσπάθεια του Αλβάρο Μοράτα πάνω από το δοκάρι.

Άμυνα: Τζούλιο Ντονάτι (Μπάγερν Λεβερκούζεν)

Ο δεξιός μπακ τα πήγε καλά στη δεύτερη εντός έδρας νίκη της Λεβερκούζεν κόντρα στη Ζενίτ, σημειώνοντας το πρώτο με εξαιρετικό σουτ, κι έκανε κάποιες κρίσιμες επεμβάσεις , βοηθώντας να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα.

Άμυνα: Νταβίντ Λουίς (Παρί Σεν Ζερμέν)

Ο αμυντικός της Παρί είχε 49 εύστοχες πάσες στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά κυρίως εντυπωσίασε με τις δύο απομακρύνσεις της μπάλας πριν περάσει τη γραμμή. Ο Βραζιλιάνος διεθνής κινήθηκε ακροβατικά γα να διώξει την κεφαλιά του Τιάγκο Γκόμες και κινήθηκε σωστά όταν ο Σαλβατόρε Σιρίγκου δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα βοηθώντας τον Καβάνι να σκοράρει.

Άμυνα: Μάρεκ Σούτσι (Βασιλεία)

μπορεί η ομάδα του να έχασε από τη Λουντογκόρετς στις καθυστερήσεις, αλά ο στόπερ άξιζε κάτι καλύτερο για τις προσπάθειές του οδηγώντας μια ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες για πάνω από μια ώρα, έχοντας επτά επεμβάσεις και παραλίγο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Άμυνα: Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Έπαιζε σημαντικό ρόλο στο να κρατήσει τη Λίβερπουλ εκτός των καρέ της ομάδας του, αλλά βοήθησε και επιθετικά τη Ρεάλ σαν αριστερός εξτρέμ, μπερδεύοντας την άμυνα των γηπεδούχων, όσο οι κάτοχοι του τροπαίου έπαιρναν τη νίκη με 3-0 στο Άνφιλντ.

Μέσοι: Εντέν Αζάρ (Τσέλσι)

Εντυπωσιακό παιχνίδι από τον Αζάρ στο 6-0 της Τσέλσι επί της Μάριμπορ, καθώς ανάγκασε τον Βίλερ να βάλει αυτογκόλ, πριν ο ίδιος σημειώσει δύο γκολ.

Μέσοι: Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Ο μέσος πρωταγωνίστησε στη νίκη με 5-0 της Ατλέτικο επί της Μάλμε, βάζοντας το πρώτο γκολ, ενώ σέρβιρε ακόμη τρία, φτάνοντας τις τέσσερις ασίστ.

Μέσοι: Μάρκο Ρόις (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Ο Γερμανός διεθνής σημάδεψε την πρώτη του φετινή συμμετοχή στο Champions League με μια εξαιρετική λόμπα για το τρίτο γκολ της Ντόρτμουντ με τη Γαλατασαράι, ενώ μοίρασε και ασίστ στο πρώτο γκολ του Αουμπεμεγιάνγκ.

Επίθεση: Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου)

Ο Ολλανδός άνοιξε λογαριασμό φέτος στο Champions League με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπάγερν να παίρνει μεγάλη νίκη επί της Ρόμα, ενώ αργότερα σέρβιρε το έκτο γκολ των Βαυαρών στον Ριμπερί.

Επίθεση: Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, στο ματς της Σαχτάρ Ντόνετσκ επί της Μπάτε Μπορίσοφ, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ο Λουίζ Αντριάνο ισοφάρισε το ρεκόρ των πέντε γκολ του Μέσι.

Επίθεση: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αν και πριν τον αγώνα, τα φώτα έπεφταν στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά ο Μπενζεμά έκλεψε τη δόξα με δύο γκολ, κι έγινε ο παίκτης που έφτασε πιο γρήγορα στα 40 γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, πιο γρήγορα και από τον Πορτογάλο συμπαίκτη του.



Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved