Μίτσελ: «Να πάει στην Εθνική ο Ρομπέρτο»

Μίτσελ: «Να πάει στην Εθνική ο Ρομπέρτο»

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους (1-0), επανέλαβε την πεποίθησή του πως ο Ρομπέρτο πρέπει να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας!

«Ελπίζω να με ακούσει ο Ντελ Μπόσκε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού αμέσως μετά τον θρίαμβο (1-0) επί της Γιουβέντους. Ο Μίτσελ έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον τερματοφύλακα της ομάδας του και εξέφρασε τη σιγουριά του πως δικαιούται μια ευκαιρία στην Εθνική Ισπανίας. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αφήσει και… αιχμές για την κριτική των δημοσιογράφων στον Μποτία, αναφέροντας σε κάποια στιγμή της συνέντευξης Τύπου πως «σήμερα δεν θα με ρωτήσει κανείς για τον Μποτία;». Τέλος, ανέφερε πως πίστευε στη νίκη λόγω και της συνολικής δουλειάς της ομάδας του κι όχι μόνο λόγω της εμφάνισης του Ρομπέρτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι κερδίζει με κάθε τρόπο. Ομάδες όπως Ατλέτικο, Μπενφίκα, Γιουβέντους και Άντερλεχτ:

«Καταρχήν σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος για τους παίκτες μας. Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Σήμερα παίξαμε αλλιώτικα. Αγωνιστήκαμε όμως και όπως και με Μάντσεστερ, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δύο κοινά σημεία: τον γκολκίπερ και το ομαδικό παιχνίδι».

Για το κατά πόσον θα πίστευε τέτοια συγκομιδή και το εάν ρώτησε τον Ρομπέρτο για την Κυριακή και την εκτίμησή του:

«Ναι θα το πίστευα. Όμως είμαι τρελός. Ότι θέλω πιστεύω από την μεριά μου. Η αλήθεια είναι πως εάν μου το έλεγαν για 6 πόντους θα ήταν μία τολμηρή σκέψη. Παρά τις δυσκολίες ξέραμε τι να περιμένουμε και την σημασία αυτών των αγώνων. Έχει κάνει λάθος στην πρόβλεψη ο Ρομπέρτο σήμερα (σ.σ. γέλια). Είπε 1-0 με... κεφάλα (σ.σ. στα ελληνικά εννοώντας κεφαλιά) Κασάμι. Μάλλον θα το είπε για το μέγεθος του κεφαλιού του Κασάμι. Σήμερα ήταν εξαιρετικός. Εκπληκτικός. Ότι και να λέγαμε θα ήταν μέσα. Δεν έχει σταματήσει να βελτιώνεται. Όπως είπα και στην ισπανική τηλεόραση αξίζει να προσεχθεί για την Εθνική. Ελπίζω ο Ντελ Μπόσκε να με ακούσει».

Για το κατά πόσον απογοητεύθηκε από την Γιουβέντους, παίκτες όπως ο Πογκμπά και το ποσοστό που της δίνει για πρόκριση:

«Είναι πολύ πιθανόν όσο παρακολουθούν την Γιουβέντους να είναι σήμερα απογοητευμένοι όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Όταν χάνει μία μεγάλη ομάδα ο κόσμος μιλάει πιο πολύ γι' αυτήν παρά για τη νίκη μίας μεσαίας ή πιο μικρής ομάδας όμως εμείς κάναμε ότι έπρεπε. Τα στατιστικά λένε 30% για πρόκριση όμως υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας και είναι δύσκολο να κάνουμε εκτιμήσεις».

- Σε αυτό το σημείο ο Μίτσελ τόνισε: «Δεν θέλετε να με ρωτήσετε τώρα για τον Μποτία;»

Για το πρώτο καλό μέρος και το ότι σε ίδια ημερομηνία ο ίδιος είχε κερδίσει την Γιουβέντους ως παίκτης της Ρεάλ:

«Σήμερα κάναμε πολλά καλά πράγματα. Το μεγαλύτερο ήταν πως την είχαμε διαβάσει καλά και ότι οι παίκτες μας έκαναν ότι έπρεπε για να την περιορίσουν. Και ξέρετε πως το λέω συνέχεια ότι όταν είμαστε ομάδα μπορούμε πολλά. Το λέω και μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Θυμάμαι εκείνη τη νίκη όπως και θα θυμάμαι πάντα και την σημερινή. Δεν είναι ποτέ εύκολο να Δεν είναι ποτέ εύκολο το να κερδίζεις την Γιουβέντους».

Για τον Μποτία και την άμυνα και το τραπέζι στον Ρομπέρτο:

«Καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρωτάτε όμως όταν μία ομάδα δεν παίζει σαν σύνολο δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν αμυντικό. Το φαγητό το κερνάει πάντα η γυναίκα μου. Μακάρι να χρειαστεί να τον κερνάω πολλές φορές και για πολύ καιρό. Δεν μπορούμε να κρύψουμε 2 πράγματα. Ότι παίξαμε ως ομάδα με εξαιρετική δουλειά και πως έχουμε έναν τοπ επιπέδου γκολκίπερ. Και το θετικό είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό».

Το περσινό ματς με Γιουνάιτεντ και τον Παναθηναϊκό και το εάν το μάθημα αυτό έγινε πάθημα:

«Σας ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια. Δεν θα επαναλάβω τα ίδια. Απλώς θέλω να σας προκαλέσω ποιους παίκτες να βάλω. Σας ρώτησα και χθες για την ενδεκάδα. Θυμάστε λάθος. Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι με τον Μάικλ. Παίζαμε πολύ καλά μέχρι να γίνει αυτό με τον Ολαϊτάν. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και χάσαμε ένα πέναλτι. Σε 2 αντεπιθέσεις έπαιξαν πιο καλά. Όμως δεν ήμασταν κακοί. Δέχομαι το λάθος μου και θα το αλλάξω. Όσοι έπαιξαν με την Μάντσεστερ δεν θα παίξουν τώρα με τον Παναθηναϊκό».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved