Ντομίνγκεζ: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Ντομίνγκεζ: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Το «Γ. Καραϊσκάκης» προκαλεί τον σεβασμό στους αντιπάλους και με την βοήθεια του κόσμου ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών στην συνέντευξη Τύπου στο φαληρικό γήπεδο και στάθηκε στην παρουσία των οπαδών των Πρωταθλητών Ελλάδας στις εξέδρες στην αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, αλλά και στο ενδεχόμενο να σκοράρει και τη φετινή σεζόν στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος απάντησε στις ερωτήσεις για:

Το αν η πρεμιέρα με την Ατλέτικο μπορεί να είναι «οδηγός» και για τον αγώνα με την Γιουβέντους: «Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάναμε κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά και κόντρα στην Μάλμε, που θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε. Το καλύτερο θα ήταν μία μίξη από τα καλά που κάναμε στους δύο αγώνες».

Το αν ένα ματς με την Γιουβέντους δίνει ένα έξτρα κίνητρο και αν είναι σημαντικό για την «μάχη» της πρόκρισης: «Για μας πάντα είναι ένα κίνητρο να αντιμετωπίζουμε αυτές τις ομάδες, αλλά για μας το μεγαλύτερο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα της ομάδας. Γνωρίζουμε τις ευθύνες και την υποχρέωση που έχουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί αυτό θα μας επέτρεπε να βρεθούμε σε καλύτερη θέση στο μέλλον».

Το αν μπορεί να σκοράρει και στο φετινό Champions League: «Μακάρι. Αν θέλει ο Θεός να σκοράρω, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Πρέπει να ρωτήσουμε τον Μίτσελ αν θα αγωνιστώ. Αν παίξω θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα μου. Αν έρθει το γκολ, καλώς να έρθει, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα».

Το αν η ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» φοβίζει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και αν βρέθηκε κοντά σε μεταγραφή στην Γιουβέντους: «Πραγματικά είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό. Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει άνετα στην έδρα μας. Σίγουρα θα χρειαστούμε τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Είναι αλήθεια πως ήμουν κοντά στην Γιουβέντους, αλλά αυτό είναι παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα της Τετάρτης και στον Ολυμπιακό».

Τα στοιχεία της Γιουβέντους που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και αν είχε επικοινωνία με τον Κάρλος Τέβες: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Προετοιμάζοντας το ματς με την Γιουβέντους, είδαμε πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Αλλά εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved