Μίτσελ: «Ξέρουμε την Γιουβέντους»

Μίτσελ: «Ξέρουμε την Γιουβέντους»

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει την Γιουβέντους, αλλά το σημαντικό είναι να παρουσιαστεί σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου πριν την «μάχη» με την ιταλική ομάδα, στάθηκε στην «εικόνα» που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, ενώ έδωσε… απαντήσεις για την κριτική στον Μποτία και το… ταξίδι του Αμπιντάλ.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος κόουτς απάντησε στις ερωτήσεις για:

Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο "Τσόρι" και αν θα είναι στην ενδεκάδα ο Αργεντίνος: «Θα παίξει και το ξέρει ο ίδιος και να είναι σημαντικός για μας, όπως πάντα. Κι όπως γνωρίζουμε, στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ πάντα είναι σημαντικός για μας. Για το πρώτο ερώτημα, στην διοργάνωση, εμείς βρισκόμαστε ανάμεσα στα ματς της Ατλέτικο και της Μάλμε. Ξέρουμε να παίζουμε καλά στα παιχνίδια. Όπως έχουμε δείξει, όχι μόνο κόντρα στην Ατλέτικο, ξέρουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Απέναντι στην Μάλμε ήμασταν σε υψηλό επίπεδο, αλλά κάναμε λάθη στις δύο περιοχές. Πέρσι κάναμε ένα παρόμοιο ματς στην Λισαβόνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν θετικό για μας. Γι' αυτό βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτά τα ματς και είμαστε εμείς που πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο ή να μπούμε σε περιπέτειες όπως με την Μάλμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πολύ περισσότερο όταν είναι ένας αντίπαλος όπως η Γιουβέντους. Αλλά εμείς θα τραβήξουμε τον δρόμο μας. Βλέπουμε πως ο κόσμος μιλά καλά για το ποδόσφαιρό μας και την έδρα μας και δείχνει πως μιλά καλά και για μας. Μακάρι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Πριν να μιλάμε για την ατμόσφαιρα και μετά για το καλό ποδόσφαιρο που έχουμε δείξει».

Το αν ανησυχεί τα πολλά τέρματα που έχουν δεχθεί οι «ερυθρόλευκοι» σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά και για τον Μποτία και την κριτική που έχει δεχθεί: «Σε σχέση με πέρυσι έχουμε δεχθεί τα ίδια τέρματα. Είχαμε δεχθεί τέσσερα από την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά είχαμε πετύχει εμείς τρία με την Άντερλεχτ. Ποτέ δεν μου αρέσει να σχολιάζω μόνο έναν παίκτη, αλλά όλη την ομάδα. Τα γκολ δεν τα δέχεται μόνο ο Μποτία, αλλά όλη η ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μου για την επιλογή των παικτών. Την ημέρα που παίξαμε με την Ατλέτικο, ο Μποτία ήταν σε υψηλό επίπεδο, όπως και όλη η ομάδα και γι' αυτό δεν έγινε καμία ερώτηση για τον παίκτη. Αν αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι να σχολιάσω αρνητικά κάποιον παίκτη μου, δεν θα το κάνω».

Το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί τη... φασαρία στην Ιταλία για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα και όχι για την ομάδα: «Σε δύο ώρες θα είναι εδώ ο κ. Αλέγκρι. Πιστεύω ότι ο ίδιος θα μιλήσει περισσότερο για την ομάδα και όχι για την ατμόσφαιρα. Σας... απάντησα;».

Το αν η Γιουβέντους, όπως τόνισε ο Λίπι, πως είναι λιγότερο... άγρια και αν ο Μίτσελ προτιμά τον Γιορέντε αντί του Μοράτα: «Είναι λογικό η Γιουβέντους του Κόντε να είναι διαφορετική. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω την δύναμη, αν είναι άγρια, αλλά είναι καλή. Δεν πιστεύω ότι η δήλωση αυτή ήθελε να μειώσει την αξία της Γιουβέντους, αλλά να δείξει πως είναι διαφορετικές. Ο Γιορέντε δεν έχει σκοράρει ακόμα, ενώ ο Μοράτα είναι ένας τέλειος ποδοσφαιριστής. Τον ξέρω καλά γιατί όταν ήταν 15 ετών είχα συμβάλει στην υπογραφή του από την Χετάφε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν με ρωτούσε ο κ. Αλέγκρι θα του έλεγα να μην παίξει κανένας από τους δύο. Πιστεύω ότι θα επιλεγεί ο Μοράτα».

Το αν το ματς με την Γιουβέντους θα είναι "ανοικτό" όπως με την Ατλέτικο Μαδρίτης ή αν θα... βγει αληθινός ο Ρομπέρτο που τόνισε πως θα κερδίσει ο Ολυμπιακός 1-0 με τον Κασάμι: «Ποτέ κάποιος δεν ξέρει αν το ματς θα είναι ανοικτό. Και με την Ατλέτικο δεν περιμέναμε να σκοράρουμε τρία τέρματα. Όχι για τις δικές μας δυνατότητες, αλλά γιατί οι Ισπανοί δεν είχαν δεχθεί για πολλά ματς πολλά τέρματα. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και αν κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι. Αρχικά να δούμε αν θα παίξει ο Κασάμι. Τα παρουσιάζουμε πολύ εύκολα και τα αποκαλύπτουμε εύκολα. Έχουμε τον Ρομπέρτο, ότι θα παίξει ο Τσόρι, ο κύριος δεν θέλει να παίξει ο Μποτία. Μπορούμε να ψηφίσουμε. Να δούμε αν θα συμφωνείτε κι αν θα μαλώνετε μεταξύ σας. Μακάρι να είναι αυτό το αποτέλεσμα κι ας το βάλει ο Αλκόρτα από κόρνερ».

Το αν αλλάζουν τα πλάνα του ελέω του συστήματος της Γιουβέντους με τρεις αμυντικούς: «Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο ματς που αντιμετωπίζουμε με τρεις ή πέντε αμυντικούς. Το έκανε ο ΟΦΗ με τον Γκατούζο που είναι Ιταλός, η Μάλμε έπαιξε σε πολλές περιπτώσεις με τρεις ή πέντε αμυντικούς. Η Γιουβέντους ξέρει να συνδυάζει το σχήμα της. Ο Κάσερες είναι τραυματίας τώρα, αλλά μπορεί να συνδυάζει αυτό. Γνωρίζουμε πως θα παίξει περίπου και έχουμε μια ιδέα για το πως θα την αντιμετωπίσουμε».

Το αν έχετε καταλήξει στους αμυντικούς: «Στο τέλος θα συμφωνήσουμε. Έχουμε ξεκινήσει από τους αμυντικούς και θα καταλήξουμε στους επιθετικούς. Ο Αμπιντάλ είναι καλά. Τι του συμβαίνει; Εδώ και καιρό είχε ζητήσει να κάνει ένα ταξίδι και πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς ξέραμε ότι δεν θα παίξει, συμφωνήσαμε να το κάνει. Θα ήταν μια έκπληξη αν έλειπε ή δεν έπαιζε».

Το αν ήταν πιο χρήσιμες οι συμβουλές του Τοροσίδη ή του Μανωλά και αν εύχεται να κερδίσουνε οι πρώην παίκτες του το καμπιονάτο: «Μίλησα και με τους δύο αλλά είχα ένα πρόβλημα. Μίλησαν στα ελληνικά. Σίγουρα βλέπω την δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά. Το μόνο που τους ζητήσαμε πως αύριο θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Κάτι που σίγουρα θα κάνουν. Θέλω να κερδίζουν οι φίλοι μου. Έχω φίλους και στην Ρόμα και την Γιουβέντους».

 Θυμηθείτε την συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ όπως σας την πρόσφερε το Onsports:

Μίτσελ: «Ξέρουμε την Γιουβέντους»



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved