Η βρετανική «μάχη» ξεχωρίζει…

Η βρετανική «μάχη» ξεχωρίζει…

Το βρετανικό ντέρμπι, Τσέλσι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στην δεύτερη αγωνιστική των προημιτελικών ενώ η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη για νέα… παράσταση απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με το μυαλό στο χαμένο τελικό της Μόσχας το 2008 η Τσέλσι θα αναζητήσει την άτυπη ρεβάνς από τους παίκτες του Άλεξ Φέργκιουσον, με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται πριν από λίγες εβδομάδες για την Πρέμιερ Λιγκ με τους «μπλε» να φεύγουν νικητές από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Τσέλσι έφτασε σχετικά… άκοπα μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης αφού αντιμετώπισε την «σταχτοπούτα» Κοπεγχάγη, την οποία απέκλεισε άνετα κάτι που όμως δεν άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό των Λονδρέζων, Κάρλο Αντσελότι αφού θεώρησε πως η ομάδα του δεν είχε μεγάλο κίνητρο.

Ο «Καρλίτο» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλεξ και Μπεναγιούν ωστόσο ποντάρει πολλά στην παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ στην μεσαία γραμμή ενώ ευελπιστεί πως ο Φερνάντο Τόρες θα καταφέρει να «ανοίξει λογαριασμό» απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

Στον αντίποδα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να οδηγήσει τους «κόκκινους διάβολους» ξανά στην κορυφή της Ευρώπης ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα του δυσχεραίνει τον στόχο του τρεμπλ, όπως το 1999.

Φυσικά, η απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ θα παίξει καθοριστικό ρόλο ενώ και η φετινή «αποκάλυψη» της Γιουνάιτεντ, Χαβιέ Ερνάντεζ αναμένεται να είναι μεγάλος κίνδυνος για την εστία του Πετρ Τσεχ.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Φέρντιναντ και Άντερσον, οι συμμετοχές των οποίων στην αποστολή θα αποφασιστούν λίγες ώρες πριν την σέντρα ενώ εκτός είναι θα είναι οι Φλέτσερ, Ο’Σέι, Ράφαελ και Μπράουν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλμπέρτο Μαγιένκο (Ισπανία).

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Μποσίνγκουα, Ραμίρες, Εσιέν, Λάμπαρντ, Μαλουντά, Τόρες, Ανελκά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαν Ντερ Σάαρ, Φάμπιο, Ιβάνοβιτς, Εβρά, Σμόλινγκ, Βαλέντσια, Κάρικ, Σκόουλς, Νάνι, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ

Σέντρα στο Onsports στις 21:45…!

Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Έτοιμη να δώσει ακόμη μια παράσταση στο «Καμπ Νου» είναι η Μπαρτσελόνα απέναντι στην επικίνδυνη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ουκρανούς να πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την Μπαρτσελόνα ότι και να γράψουμε θα είναι πολύ λίγο, αφού την φετινή περίοδο μοιάζει βγαλμένη από… Playstation, αποκλείοντας την Άρσεναλ στην φάση των «16» και περιμένει την Σαχτάρ με την ψυχολογία στα… ύψη μετά την αύξηση της διαφοράς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν από την Ρεάλ, αφού πολύ δύσκολα θα χάσει τα σκήπτρα στην Ισπανία.

Φυσικά ο άνθρωπος που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα (και ίσως όλης της διοργάνωσης) είναι ο Λιονέλ Μέσι ενώ και η απόδοση των Τσάβι-Ινιέστα θα κρίνει πολλά όσον αφορά το τέμπο των «μπλαουγκράνα».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κάρλες Πουγιόλ, στον Μάξουελ, στον Μπόγιαν και φυσικά στον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος αναρρώνει από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο συκώτι.

Από την άλλη, η Σαχτάρ πρέπει να… ανέβει ένα βουνό, για να καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου», ωστόσο οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και αναμένεται να παίξουν ελεύθερα, αφού η πλειοψηφία τους είναι Βραζιλιάνοι (με ότι αυτό συνεπάγεται!).

Ο αρχικός στόχος των «ανθρακωρύχων» ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά, κάτι το οποίο πέτυχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους ενώ αξιοσημείωτο γεγονός είναι η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη Καταλωνία, αφού πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους «μπλαουγκράνα».

Βαρόμετρο για την Σαχτάρ είναι η απόδοση του Γουίλιαν, του Βραζιλιάνου πλέι μέικερ, ο οποίος έκανε… πράγματα και θαύματα απέναντι στην Ρόμα για την φάση των «16» ενώ από την αρχή της σεζόν οδηγεί «μαεστρικά» τους Ουκρανούς από νίκη σε νίκη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εντουάρντο και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και λίγες ώρες πριν την έναρξη θα αποφασιστεί το αν θα αγωνιστούν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κρεγκ Τόμπσον (Σκωτία)

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Βαλντέζ, Αντριάνο, Μπούσκετς, Πικέ, Άλβες, Τσάβι, Ινιέστα, Μασεράνο, Μέσι, Βίγια, Πέδρο

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Ρατ, Ρακίτσκι, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Γκάι, Χούμπσμαν, Ζάντσον, Γουίλιαν, Κόστα, Αντριάνο

Σέντρα στο Onsports στις 21:45…!



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved