Μίτσελ: «Δεν κατηγορούμε διαιτητή και παίκτες»

Μίτσελ: «Δεν κατηγορούμε διαιτητή και παίκτες»

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια, σύμφωνα με τον Μίτσελ, ο οποίος δεν θέλησε να… κατηγορήσει τον διαιτητή και τους παίκτες του για την ήττα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα δύο λάθη στην άμυνα, ωστόσο, υποστήριξε πως οι Πειραιώτες έδειξαν χαρακτήρα και προσωπικότητα, όμως, δεν κατάφεραν να βγουν νικητές στις δύο περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Ίβηρας κόουτς μίλησε για:

Τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε: «Για μένα το παιχνίδι που έγινε χθες στην συνέντευξη Τύπου είναι πλέον ξεχασμένο. Πιστεύω πως είναι καλύτερα ανάμεσα στους αθλητές, να συζητάμε κάποια πράγματα ο ένας απέναντι στον άλλον και όχι στην συνέντευξη Τύπου. Όσο για την φάση του πέναλτι, ευχαριστούμε πολύ που παραδέχθηκε (σ.σ. ο τεχνικός της Μάμε) πως ήταν πέναλτι. Αυτό είναι κάτι που είδε όλος ο κόσμος. Ε, όχι και όλος!»

Τι έφταιξε στον αγώνα με την Μάλμε: «Τα λάθη που γίνονται από τον καθένα σε ένα παιχνίδι, τους παίκτες, τους προπονητές, τον διαιτητή, σίγουρα επηρεάζουν ένα ματς. Αυτό που συμβαίνει είναι πως τίποτα από όσα λέγονται αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την ήττα με δύο γκολ διαφορά. Όπως και να έχει σήμερα η ομάδα μας έπαιξε με χαρακτήρα και προσωπικότητα, όμως δεν ήμασταν νικητές στις δύο περιοχές. Όμως σε μία τέτοια διοργάνωση, τα λάθη πληρώνονται αρκετά».

Το αν μπορεί να κερδίσει η Μάλμε τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους: «Ναι, φυσικά γιατί το UEFA Champions League είναι μία διοργάνωση για δυνατές ομάδες και η Μάλμε είναι μία δυνατή ομάδα. Δεν μας εξέπληξε αυτό, γιατί ξέραμε πως είναι μία δυνατή ομάδα».

Το που οφείλονται τα δύο τέρματα που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»: «Σήμερα τα δύο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονται σε λάθη του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Αυτό οφείλεται σε λάθη της ομάδας μας».

Το αν Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι τα φαβορί: «Η προσπάθεια που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι μεγαλύτερη. Έχουμε παίξει δύο ματς, τα έχουμε δώσει όλα, το ένα ήταν υπέρ μας το άλλο όχι. Όμως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε από την αρχή».

Τα όσα τόνισε για τις φάσεις που δέχθηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός: «Φυσικά και αναγνωρίζω ότι είναι δύο μεγάλα λάθη στην άμυνά μας. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον παίκτη. Δεν θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσω έναν παίκτη. Απλά δεν συνηθίζονται να μπαίνουν τέτοια γκολ, με την κίνηση αυτή του τερματοφύλακα. Δεν θα κατηγορήσουμε για την ήττα τον διαιτητή, αλλά όχι και τους παίκτες μας».



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved