Μίτσελ: «Αν είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα σεβόταν»

Μίτσελ: «Αν είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα σεβόταν»

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Μίτσελ στα σχόλια του Χαρέιντε για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως ο τεχνικός της Μάλμε δεν γνωρίζει ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο.

Στα όσα είπε στη δική του συνέντευξη Τύπου ο Άγκε Χαρέιντε περιστράφηκαν και οι δηλώσεις του Μίτσελ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» απάντησε ειρωνικά στον ομόλογό του στη σουηδική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε και να… αστειευτεί στο τέλος της συνέντευξης με τους Σουηδούς συναδέλφους.

«Συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπε ο τεχνικός της Μάλμε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται τον σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα. Περήφανοι που είμαστε σε έναν θεσμό με κορυφαίες ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και άλλες χώρες. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του. Θα προσπαθήσουμε αύριο, αν και είμαστε... χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε», είπε αρχικά ο Μίτσελ.

Σε ερώτηση για τον Τζίμι Ντουρμάζ, απάντησε: «Θα το γνωρίζει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε αυτό. Το εάν θα παίξει ή όχι (σ.σ. γέλια). Μας έχει μελετήσει και διαβάσει πολύ. Ξέρει για εμάς. Οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Θα ξέρει».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ξανά για τα όσα είπε ο Χαρέιντε και σχολίασε: «Ειλικρινά σας το λέω. Προσωπικά δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Θεωρώ πως ούτε και οι παίκτες μας έχουν επηρεαστεί. Ίσα ίσα μας διασκέδασε με όσα είπε».

Ο Μίτσελ, κλήθηκε ξανά να μιλήσει για το θέμα και απάντησε λέγοντας: «Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες».

Όσο για το πώς βλέπει τη Μάλμε, ανέφερε: «Έχει ωραία ιδέα παιχνιδιού, θάρρος και δύναμη και δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι δίκαια παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε ακόμα ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μην θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (σ.σ.γέλια...)».

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Μίτσελ είχε και διάλογο με Σουηδούς δημοσιογράφους. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τους ρώτησε αν είναι πάντα διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις Τύπου όπως αυτή της Τρίτης (30/09), με τους εκπροσώπους του Τύπου να απαντούν καταφατικά. Ο Μίτσελ στη συνέχεια ανέφερε: «Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση;», με τον Σουηδό ρεπόρτερ να απαντά: «Να αλλάξουμε και μισθό όμως!», για να σχολιάσει ο Ισπανός τεχνικός ότι: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι’ αυτό»!

Διαβάστε επίσης:

Μανιάτης: «Να δει την ιστορία του Ολυμπιακού»



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved