Της πάνε οι Γερμανοί

Της πάνε οι Γερμανοί

Σε… εφιάλτη των γερμανικών ομάδων έχει καταντήσει η Ίντερ τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πάντα βγαίνει νικήτρια στις αναμετρήσεις απέναντί τους

Η Μπάγερν Μονάχου θα βλέπει την Ίντερ και θα… αλλάζει στενό. Αφού αρχικά έχασε τον τελικό του Champions League την περυσινή χρονιά, φέτος κατάφερε να αποκλειστεί και ενώ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στα συνολικά γκολ των δύο αναμετρήσεων. Η Σάλκε σίγουρα δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους Βαυαρούς και οι ήττες αυτές σε καμία περίπτωση δεν στεναχώρησαν την ομάδα του Γκενσελκίρχεν.

Από τη πλευρά της η Ίντερ, προέρχεται από μία οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου απέναντι στη Μίλαν με 3-0. Παρόλα αυτά, ξεκινάει ως φαβορί τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά απέναντι στην Σάλκε. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι έχει καταντήσει τις γερμανικές ομάδες σε… πελάτισσες τα τελευταία χρόνια.

Και να φανταστεί κανείς ότι οι γερμανικές ομάδες στη συνολική βαθμολογία της UEFA, φέτος ξεπέρασαν τους Ιταλούς σε ότι αφορά τα εισιτήρια για το Champions League της περιόδου 2012-12.

Η Σάλκε αν δεν καταφέρει να πάρει τη πρόκριση απέναντι στους «νερατζούρι» θα γίνει η… τρίτη της παρέας των γερμανικών ομάδων, καθώς είχε προηγηθεί στους ομίλους και η αποτυχία της Βέρντερ Βρέμης να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη πρόκριση.

Το Onsports σας θυμίζει τις μάχες της Ίντερ για τα τελευταία χρόνια, με αντιπάλους τις γερμανικές ομάδες.

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 2-0

Για τον τελικό του Champions League η Ίντερ είχε ξεπεράσει τα εμπόδια των, Τσέλσι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα. Οι «νερατζούρι» πήραν το τρίτο Κύπελλο Ευρώπης στην ιστορία τους, κάνοντας μία γεμάτη εμφάνιση και επικρατώντας με 2-0 των Βαυαρών. Υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ντιέγκο Μιλίτο ήταν ξεκάθαρα ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, καθώς πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε το τρόπαιο στους Μιλανέζους.

Ίντερ – Βέρντερ Βρέμης 4-0

Μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις έκανε η Ίντερ στη φάση των ομίλων απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Οι «νερατζούρι» από τη στιγμή που γλίτωσαν δύο φορές από τη Βέρντερ, έκαναν εκπληκτική εμφάνιση και διέλυσαν την αντίπαλό τους με 4-0. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Σάμουελ Ετό ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη. Το άλλο τέρμα της – τότε – ομάδας του Ράφαελ Μπενίτεθ σημείωσε ο Σνάιντερ.

Βέρντερ Βρέμης – Ίντερ 3-0

Όσο καλή ήταν η εμφάνιση της Ίντερ στο πρώτο παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης, τόσο άσχημη ήταν στη Γερμανία. Εκεί οι «νερατζούρι» έχασαν με κάτω τα χέρια με 3-0 από τους «πράσινους». Το πρώτο τέρμα για τους Γερμανούς πέτυχε ο Πρεντλ με κεφαλιά, με τον Αρναούτοβιτς να κάνει με εκπληκτικό τρόπο το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πιζάρο με ένα φανταστικό τέρμα.

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 0-1

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Ίντερ στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο «Τζουσέπε Μέατσα». Εκεί οι Βαυαροί κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση και κλείνοντας όλους τους χώρους προς την εστία τους, κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να πετύχουν το γκολ με τον Γκόμεζ που τους έκανε αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 2-3

Σε ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της διοργάνωσης η Ίντερ επικράτησε με 3-2, κάνοντας επική ανατροπή στην «Αλιάντς Αρένα». Όλα ξεκίνησαν ιδανικά, με τον Ετό να βάζει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ τους «νερατζούρι». Ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τέρματα των Γκόμεζ και Μίλερ. Κάπου εκεί όμως η Ίντερ έδειξε για ποιον λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αρχικά ισοφάρισε με τον Σνάιντερ, για να έρθει στα τελευταία λεπτά ο Πάντεφ να «γράψει» μία από τις πιο ιστορικές ανατροπές στην ιστορία του Champions League.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved