Ολυμπιακός: Όνειρα χωρίς… ταβάνι! (photos+videos)

Ολυμπιακός: Όνειρα χωρίς… ταβάνι! (photos+videos)

Θρυλική βραδιά για τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (16/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου… παρέσυρε την Ατλέτικο Μαδρίτης και ξεκινά τα… όνειρα για τα «αστέρια» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με μία ονειρική εμφάνιση επικράτησαν 3-2 των «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε, ξεκίνησαν από θέση ισχύος την πορεία τους στον Α’ όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και… πέταξαν στα σχοινιά την φιναλίστ του… τουρνουά. Η ομάδα του Μίτσελ εμφανίστηκε με πλάνο, από την αρχή μέχρι το τελευταίο… σφύριγμα του Προένσα και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη απέναντι στο «συγκρότημα» της Μαδρίτης που βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

OlympiakosAtletikoTablo

Τα όνειρα για την ομάδα του Πειραιά τώρα… ξεκινούν στο Champions League και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στο ζενίθ. Το βράδυ της Τρίτης (16/9) ποδοσφαιριστές και κόσμος έγιναν… ένα, με τους οπαδούς να δίνουν το… σύνθημα από πολύ νωρίς και τους παίκτες του Μίτσελ να παίρνουν την… σκυτάλη στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε και πάλι από το Onsports TV το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης

{onsportsvideos}onSportsVideos/Coreo_x264.mp4{/onsportsvideos}

 

Αναμφίβολα, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, έπαιξε το γρήγορο τέρμα του Αρτούρ Μαζουάκου, μια και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ και υποχρέωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανοιχθεί ακόμα περισσότερο για να αναζητήσει την ισοφάριση, κάτι που φανέρωσε τα κενά που είχε στην αμυντική γραμμή. Άλλωστε, τόσο το δεύτερο τέρμα των «ερυθρόλευκων» με τον Ιμπραΐμ Αφελάι, όσο και το τρίτο με τον Κώστα Μήτρογλου, προήλθαν από αντεπιθέσεις, την στιγμή που οι Ισπανοί είχαν… κατέβει στην περιοχή του Ρομπέρτο.

Δείτε από το Onsports TV τα βίντεο με τους πανηγυρισμούς στα γκολ των Αφελάι και Μήτρογλου:

{onsportsvideos}onSportsVideos/OlympiakosPanigirimoiAfelay.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/OlympiakosPanigirismoiMitroglou.mp4{/onsportsvideos}

 

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν ακόμα και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο οποίος έκανε πολλά χιλιόμετρα, τόσο από την άμυνα, όπου γύριζε για να κόψει, όσο και στην επίθεση, βγάζοντας σε μερικές περιπτώσεις, μαεστρικά τους Πειραιώτες στην κόντρα, δίνοντας παράλληλα σημαντικές… ανάσες στους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Όμως, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει για τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, καθώς ο Αρτούρ Μαζουάκου έδειξε πως μπορεί να παίξει όλη την πλευρά μόνος του, αλλά και στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που ήταν απροσπέλαστος στην μεσαία γραμμή, τον Γιάννη Μανιάτη που «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα στο… κοντέρ του, αλλά και τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος κέρδισε, σχεδόν, όλες τις «μονομαχίες» στο κέντρο.

Το πρώτο… βήμα για μια νέα σημαντική… πορεία του Ολυμπιακού στα «αστέρια» του Champions League, έγινε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είχε γίνει και πριν από μερικά χρόνια με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Ριζούπολη, όμως, τότε είχε ακολουθεί ένα εφιαλτικό βράδυ στην Κύπρο με την Μακάμπι. Εκείνη η αναμέτρηση, θα πρέπει να αποτελέσει τον… οδηγό των «ερυθρόλευκων» για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Μάλμε στην Σουηδία, καθώς σε περίπτωση που οι Πρωταθλητές Ελλάδας φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Σκανδιναβία, ει δυνατόν με το «διπλό», τότε θα μπορούν να κάνουν σχέδια για την επόμενη φάση.

OlympiakosMitroglouMesaPani

Βέβαια, πριν από την αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Σουηδίας προηγούνται οι εντός έδρας… υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης, από το Σάββατο (20/9) κόντρα στην Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η νίκη και το «τρίποντο» αποτελούν… μονόδρομο για το «συγκρότημα» του Μίτσελ, στην πορεία για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου, ήτοι τη διατήρηση των σκήπτρων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο αγώνα, οι οπαδοί των Πρωταθλητών που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν πως βρίσκονται δίπλα στους θριαμβευτές της 16ης Σεπτεμβρίου, αλλά και να τους αποθεώσουν για τη σημαντική νίκη, η οποία έκανε την Ευρώπη να… παραμιλά.

Θυμηθείτε από το Onsports TV τα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης...

Ολυμπιακός: Όνειρα χωρίς… ταβάνι! (photos+videos)



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved