Ρομπέρτο: «Είμαστε έτοιμοι για την Ατλέτικο»

Ρομπέρτο: «Είμαστε έτοιμοι για την Ατλέτικο»

Ο Ρομπέρτο θέλει τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει θετικά στο Champions League και όχι για να πάρει προσωπική εκδίκηση, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε.

Ο δυναμικός πορτιέρο των Πρωταθλητών Ελλάδας, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στο πλάνο του.

Αναλυτικά, ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε για:

Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Είμαστε μια ομάδα που θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Όπως και η αντίπαλος. Η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο δυνατή, θα πάρει τη νίκη αύριο».

Το αν βλέπει τον αγώνα με την Ατλέτικο ως ρεβάνς για την αποχώρησή του από την ομάδα: «Όχι. Δεν το βλέπω ως ρεβάνς. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και τους φιλάθλους. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστώ δυνατός και για την Εθνική Ισπανίας, γιατί είναι στόχος μου. Αλλά το βλέπω μόνο ως παίκτης του Ολυμπιακού».

Τη δεύτερη παρουσία του στο Champions League ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και με την... ιδιότητα του αρχηγού: «Πραγματικά πέρυσι κάναμε μια καλή χρονιά για την ομάδα, αλλά και για μένα. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε την ίδια χρόνια αλλά και να πάμε καλύτερα. Είναι τιμή για μένα που φορώ το περιβραχιόνιο. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου για την τιμή αυτή».

Την... ενημέρωση των συμπαικτών του για την Ατλέτικο: «Είναι μία ομάδα που έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δείχνει τι ομάδα είναι. Είναι μια δυνατή ομάδα. Γνωρίζω την Ατλέτικο Μαδρίτης, την νοοτροπία της και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις γνώσεις που έχουμε απέναντί της».

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του: «Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε αυτά που ξέρουμε και να τα κάνουμε καλά. Ο πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και ο δεύτερος να κερδίσουμε χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ, που παίζει σημαντικό ρόλο στους ομίλους».

Το "διπλό" της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου" και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός: «Γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποια διοργάνωση θα πάρουμε μέρος. Ξέρουμε ότι όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε είναι πρωταθλήτρια στην χώρα μας. Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση, ξέρουμε τους αντιπάλους».

Το γεγονός πως έχει μπροστά του άλλους αμυντικούς από την περσινή χρονιά, αλλά και το αν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Όλοι οι παίκτες που είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί πλεονέκτημα για μας. Είχαμε όλο τον χρόνο στην προετοιμασία και στα ματς του πρωταθλήματος και γνωριζόμαστε. Ότι και να γίνει αύριο, δεν σημαίνει κάτι για την άμυνα».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved