Champions Bet: Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Champions Bet: Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Champions League βρίσκεται λίγες ώρες μακριά και το Onsports σας προσφέρει πλήρη στοιχηματική ανάλυση του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι στο «Βιθέντε Καλδερόν»

Μια παραδοσιακή «δυναστεία» του ισπανικού ποδοσφαίρου αναγεννάται, μια ξεχωριστή ποδοσφαιρικη κουλτούρα καθιερώνεται στον σύγχρονο ευρωπαϊκό χάρτη. Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι έχουν πολλά κοινά. Αγωνιστικά και... πολιτιστικά. Δυο ομάδες με «όνομα», διακρίσεις, τίτλους, τα μουσεία των οποίων κοσμούν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δυο μάνατζερ που γύρισαν σελίδα στην προπονητική, ο ένας μετρ της ανατρεπτικότητας και του καινούριου, ο άλλος με παρακαταθήκη μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα και προφίλ σύγχρονου ζαν πρεμιέ.

Οι φιλοσοφικές αναλύσεις περί ποδοσφαίρου μπορούν να γεμίσουν βιβλιοθήκες ορόφων και να... ξεχειλίσουν από τα παράθυρα. Πέρα από την... ανώτερη οπτική ματιά στο δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη, υπάρχει και η ματιά του στοιχήματος. Μιας και τα 90 λεπτά συνήθως αρκούν για να αποτυπώσουν χιλιάδες λέξεις, το Onsports αναλύει τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Champions League από στοιχηματικής πλευράς, προσφέροντας στο... πιάτο σας όλες τις επιλογές και τα ενδεχόμενα που μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά απόψε στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Σημεία

* Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι η μια από τις δυο ομάδες των ημιτελικών που έχει φέτος μόνο νίκες στην έδρα της. Νίκησε 3-1 τη Ζενίτ, 4-0 την Αούστρια Βιέννης και 2-0 την Πόρτο στους ομίλους, συνέτριψε 4-1 τη «θρυλική» Μίλαν στους «16» και... πέταξε εκτός τετράδας τη Μπαρτσελόνα με 1-0 στα προημιτελικά. Είναι αήττητη φέτος στο Champions League με τέρματα 14-2 εντός έδρας.

Αναμενόμενο το 1,80 στον άσο. Με δεδομένη τη «φόρμα» της Ατλέτικο εντός έδρας θεωρείται εξαιρετική απόδοση.

* Μόλις 19 φορές σε σύνολο 120 αγώνων έως τώρα εμφανίστηκε στο φετινό Champions League το σημείο «Χ». Σε δυο αγώνες της Ατλέτικο εμφανίστηκε η ισοπαλία, με το ίδιο σκορ (1-1), στο αδιάφορο ματς με τη Ζενίτ στη Ρωσία την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων και στο παιχνίδι του «Καμπ Νου» με τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο εμφύλιο των προημιτελικών. Η Τσέλσι πήρε ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ και αυτή είναι η μοναδική φετινή ισοπαλία της.

Τρομερή απόδοση το 3,35 στο «Χ». Οι δυο ομάδες κοιτάζουν την άμυνά τους σαν τα... μάτια τους, δεν θέλουν να δέχονται γκολ και αν ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάει προετοιμασμένος (σ.σ. το πιο πιθανό είναι πως θα έχει πάει πανέτοιμος), το «Χ» έχει 50% πιθανότητες να εμφανιστεί.

* Η Τσέλσι έκανε «διπλό» στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα στους ομίλους με 4-0 και επιβλήθηκε 3-0 της Σάλκε επίσης στους ομίλους. Ηττήθηκε από τη Βασιλεία με 1-0 την προτελευταία αγωνιστική, αποτέλεσμα που... τρόμαξε τους Λονδρέζους, αλλά τελικά τερμάτισαν πρώτοι στο γκρουπ τους. Πήραν ισοπαλία 1-1 στην Κωνσταντινούπολη στους «16» και ηττήθηκαν 3-1 στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά, παίρνοντας την πρόκριση χάρη στην τρομερή έδρα τους.

Ελκυστικό όσο δεν γίνεται το 4,00 στο «διπλό». Οι οπαδοί της Τσέλσι δεν έχουν λόγο να μην το... γλυκοκοιτάζουν, οι λάτρεις των «ισχυρών» το ίδιο. Ο παίκτης που παίζει με στόχο να κερδίσει, το σκέφτεται σοβαρά και το συνδυάζει με άλλα πονταρίσματα αντίστοιχης απόδοσης σε σύστημα.

Over/ Under

* Παρατηρείται πλήρης ισορροπία ανάμεσα σε Over και Under στα ματς της Ατλέτικο εντός και εκτός φέτος στη διοργάνωση. Πέντε φορές σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 γκολ, πέντε φορές από 2 και κάτω. Στους κρίσιμους προημιτελικούς με τη Μπαρτσελόνα πρόσεξε την άμυνά της, εκμεταλλευόμενη βεβαίως το γεγονός ότι οι Καταλανοί δεν είναι στα καλύτερά τους. Εντός έδρας έχει 3 Over και 2 Under.

* Ίδια ισορροπία παρατηρείται και στα ματς της Τσέλσι φέτος. Πέντε φορές εμφανίστηκε το Over, πέντε φορές το Under. Όταν συνάντησε καταιγιστική επίθεση όπως αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύθηκε, όμως ήταν σε πολύ κακό βράδυ αμυντικά, κάτι που φαίνεται από το γκολ του Παστόρε στο Παρίσι, το οποίο στάθηκε αφορμή για να ασκήσει σκληρή κριτική ο Μουρίνιο στους παίκτες του. Εκτός έδρας έχει 3 Over και 2 Under.

Κοιτάζοντας το 1,45 του Under, αναρωτιέσαι αν υπάρχει λόγος να μην ποντάρεις το... σπίτι σου πάνω του, για σίγουρο κέρδος. Σίγουρος κέρδος στο στοίχημα ΔΕΝ υπάρχει. Μην ξεχνάτε πως από το 1-1 και το οριακό Under ένα πέναλτι, ένα αυτογκόλ, μια στραβοκλωτσιά, μια κόντρα, σε στέλνει στο Over και... κλαις. Μόνο ασφαλές ποντάρισμα το Over στο 2,10 αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί. Λογικά μονό αποδεκτό.

Ειδικά στοιχήματα

* Αγαπημένο ακριβές σκορ της... αγοράς για αυτό το παιχνίδι θα είναι δεδομένα το 1-1. Ο τζίρος που θα «πέσει» εκεί πάνω είναι ικανός να... κατεδαφίσει σπίτια! Απολύτως λογικό και αναμενόμενο.

Σε απόδοση 5,25 «αρέσει» γενικότερα, είναι κλασικό σκορ ποδοσφαίρου, ταιριάζει και στις δυο ομάδες.

* Η Ατλέτικο έχει μια τάση να αρπάζει τους αντιπάλους της από τα... μούτρα στη Μαδρίτη. Το έκανε με τη Μπαρτσελόνα χωρίς να φοβηθεί τίποτα και στα πρώτα 20’ είχε γκολ και 3 δοκάρια. Η Τσέλσι αρέσκεται σε πιο συντηρητικό στιλ προσέγγισης του τελικού αποτελέσματος, ακόμη και αν βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ.

Σε απόδοση 16,00 (!) το 1 ημίχρονο/ Χ τελικό! Είναι μεγάλο ρίσκο αυτά τα πονταρίσματα, αλλά 16,00; Για να το κάνουμε... λιανά, με 5 ευρώ βγάζεις 80 αν σε... θέλει λίγο. Δεν είναι έτσι το στοίχημα, αλλά σε τελική ανάλυση... χτυπάς 16 απόδοση. Μην περιμένεις σιγουριά, μόνο χαρά για ένα «έξυπνο» ποντάρισμα όπως το ημ./τελ.

* Για τους λάτρεις του Live, αναζητήστε την ευκαιρία της ισοπαλία σε περίπτωση που προηγηθεί κάποια από τις δυο ομάδες νωρίς. Οι αποδόσεις δεν είναι διαθέσιμες, αλλά δεδομένα θα είναι ενδιαφέρουσες αφού η ισοπαλία ξεκινάει στο 3,35. Ειδικά αν η Ατλέτικο προηγηθεί μέχρι το 30’!



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved