Η Γιουνάιτεντ... σταυρώνεται!

Η Γιουνάιτεντ... σταυρώνεται!

Το κλίμα στα αγγλικά ΜΜΕ μια ημέρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού είναι... τεταμένο, με τον Μόγες να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής και την πλειοψηφία των sites να «κράζει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σύγχρονη ιστορία της χαρακτηρίζει την χθεσινή απέναντι στον Ολυμπιακό η πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ, μια ημέρα μετά το 2-0 των «ερυθρόλευκων»!

Η συντριπτική πλειοψηφία του αγγλικού Τύπου «κράζει» τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», με τον Τζόελ Κάμπελ να βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο, αφού είναι γνωστός στο αγγλικό κοινό λόγω Άρσεναλ!

Ο... μουσακάς της Sun!

sun

Όπως πάντα ειρωνική και πιστή στο να εμπνέεται από κάθε... λογής κουλτούρα, η εφημερίδα Sun κυκλοφορεί την Τετάρτη με τον καυστικό τίτλο «Μουσακάς για τον Μόγες»! Η γνωστή αγγλική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ρολόι χτυπάει αντίστροφα μετά την ελληνική τραγωδία της Γιουνάιτεντ»!

Mail Sport: Την... ξεφτίλισε!

mailsport

Για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κάνει λόγο η αθλητική έκδοση της Mail, η οποία επέλεξε τον τίτλο «Ταπεινωμένη» για να περιγράψει την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! «Η ντροπιαστική ήττα απειλεί τη Γιουνάιτεντ με αποκλεισμό από την Ευρώπη», αναφέρει ο υποτίτλος!

Η Mirror και οι... μπουμπούνες!

mirror

Σχεδόν... προσβλητικό το πρωτοσέλιδο της Mirror Sport, το οποίο χαρακτηρίζει τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως «Έλληνες Μπουμπούνες», αναφέροντας πως ο Μόγες έπιασε νέο... πάτο, με τη Γιουνάιτεντ να απειλείται με ντροπιαστική έξοδο από την Ευρώπη!

Daily Express: Αποθέωση για Κάμπελ!

express1

Λογοπαίγνιο με τη λέξη Gunner κάνει η Daily Express, αποθεώνοντας τον Τζόελ Κάμπελ και κάνει λόγο για ένα «λαμπερό γκολ του παίκτη της Άρσεναλ που ρίχνει στον καναβάτσο τη Γιουνάιτεντ»! Η φωτογραφία του Μόγες να... καταρρέει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας «δεσπόζει» στο πρωτοσέλιδο της αγγλικής εφημερίδας, ενώ η Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζεται ως... αβυσσαλέα!

«Ελληνική τραγωδία»

times1

Με την... αναμενόμενη σοβαρότητα και έμπνευση αντιμετωπίζουν το αποτέλεσμα οι Times Λονδίνου, γράφοντας: «Η Γιουνάιτεντ ζει την ελληνική τραγωδία»! Ο Ολυμπιακός αφήνει τους παίκτες του Μόγες να κοιτάζουν στο... κενό, αναφέρουν επίσης οι Times της αγγλικής πρωτεύουσας!

Daily Star: Από μια... κλωστή!

dailystar

Μια ακόμη εφημερίδα επιλέγει να κάνει λογοπαίγνιο με τη λέξη Gunner, καθώς η Daily Star αποθεώνει τον Τζόελ Κάμπελ και ξεκαθαρίζει ότι οι ελπίδες της Γιουνάιτεντ για πρόκριση... κρέμονται από μια κλωστή! Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του Φαν Πέρσι στο 81’, ενώ ο Κάμπελ... δεσπόζει σε ένα ακόμη πρωτοσέλιδο, πανηγυρίζοντας το 2-0!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο onsports TV



Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved