Champions League: Στη... μάχη οι Πρωταθλητές Ευρώπης! (videos)

Champions League: Στη... μάχη οι Πρωταθλητές Ευρώπης! (videos)

Πρεμιέρα στους «16» για τη Μπάγερν Μονάχου απόψε στο «Emirates» (21:45, ΔΤ), εκεί όπου ξεκίνησαν πέρσι την πορεία τους στα νοκ-άουτ και κατέκτησαν το τρόπαιο – Απαντήσεις θέλει να δώσει η Μίλαν που φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Novasports 2)

Από το γήπεδο στο οποίο ξεκίνησε πέρσι την πορεία της στη νοκ-άουτ φάση του Champions League και τελικά κατέκτησε το τρόπαιο, ξεκινάει απόψε και η φετινή περιπέτεια της Μπάγερν Μονάχου! Οι Πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενούνται στο «Emirates» από την Άρσεναλ, σε μια... επανάληψη του περσινού ζευγαριού των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Βαυαροί κατέκτησαν το Treble πέρσι, νικώντας στον τελικό του Champions League τη Ντόρτμουντ και φέτος ονειρεύονται αυτό που πίστεψαν πολλές ομάδες αλλά καμία δεν κατάφερε: να γίνουν ο πρώτος σύλλογος από καταβολής Champions League (1992-93) που κατακτά το τρόπαιο δυο συνεχόμενες χρονιές!

Στον δρόμο τους στη νοκ-άουτ φάση, συναντούν όπως και πέρσι τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ, που θα ζητήσουν... εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από τους Βαυαρούς. Με την περσινή ήττα με 3-1 να μην έχει... χωνευθεί ακόμη, οι Λονδρέζοι επιθυμούν να ξεκινήσουν με «μπαμ» τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις το 2014.

Εκτός για την Άρσεναλ είναι οι Αρτέτα (τιμωρημένος), Βερμάλεν, Ράμσεϊ, Ντιαμπί και Σέλστρεμ (τραυματίες), ενώ οι Γκιμπς, Σανιά και Ζιρού ξεκουράστηκαν απέναντι στη Λίβερπουλ και αναμένονται βασικοί.

Μεγάλος απών για τη Μπάγερν είναι ο Φρανκ Ριμπερί ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Σερντάν Σακίρι που τραυματίστηκε το Σάββατο. Αντίθετα, σε καλή κατάσταση είναι πλέον ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του την κατάλληλη στιγμή.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Φλαμινί, Καθόρλα, Οζίλ, Ποντόλσκι, Ζιρού

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Κρόος, Γκέτσε, Μίλερ.

Ώρα... αποδείξεων στο «Σαν Σίρο»

Την ίδια ώρα, στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου η Μίλαν θα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις υποδεχόμενοι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επισκέπτεται τους «ροσονέρι», έχοντας παραμείνει στην κορυφή της Primera Division μαζί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά Πρωταθλήματα Ισπανίας των τελευταίων 20 ετών!

Η κάκιστη παράδοση της Μίλαν απέναντι σε ισπανικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (σ.σ. μια νίκη σε οκτώ αγώνες) έρχεται να προσθέσει ένα... έξτρα βάρος στους «ροσονέρι», με τον Κλάρενς Ζέεντορφ να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να ορθοποδήσουν οι επτάκις Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι γηπεδούχοι είναι σε κατάσταση... συναγερμού και ο Κακά είναι αμφίβολος για το αποψινό ματς, την ώρα που οι Μοντολίβο και Μουντάρι (βασικοί) είναι εκτός αγώνα, όπως και ο στόπερ Ζαπάτα!

Αντίθετα, η Ατλέτικο ταξίδεψε στο Μιλάνο ως μια από τις τρεις ομάδες που τελείωσαν τη φάση των ομίλων χωρίς να γνωρίσουν ήττα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην υπολογίζει στους Τιάγκο, Φιλίπε Λουίς και Μανκίγιο, αλλά να έχει στο... οπλοστάσιο τον Ντιέγκο Κόστα που μετράει φέτος 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα, Ραμί, Ντε Σίλιο, Εσιέν, Ντε Γιόνγκ, Εμάνουελσον, Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Κόκε, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρσία, Ντιέγκο, Αρντά Τουράν, Ντιέγκο Κόστα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved