Μίτσελ: «Δεν φοβάμαι κανέναν»

Μίτσελ: «Δεν φοβάμαι κανέναν»

Δεν φάνηκε να τρομάζει τον προπονητή του Ολυμπιακού το «ζευγάρωμα» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League καθώς υποστήριξε ότι… δεν φοβάται κανέναν!

Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για ακόμα έναν ευρωπαϊκό άθλο και μια τεράστια υπέρβαση, όπως δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής του. Ο Μίτσελ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αλλάξουν φιλοσοφία στον τρόπο με τον οποίο θα προετοιμαστούν για τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως άπαντες είναι έτοιμοι να παλέψουν με δύναμη και θέληση για το καλύτερο δυνατό.

«Είναι φανταστικό, μας αρέσει πάρα πολύ να πάμε να παίξουμε σε ένα μυθικό στάδιο όπως το «Ολντ Τράφορντ» και είναι σπουδαίο για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα έχει την ευκαιρία να δει μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται στον Πειραιά», ανέφερε αρχικά ο Μίτσελ και πρόσθεσε: «Δεν είναι ίδια όπως με τον Φέργκιουσον, αλλά μιλάμε για μια τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη. Αν δείτε το ρόστερ τους, θα καταλάβετε για τι ομάδα μιλάμε».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είπε επίσης ότι: «Θα πω αυτό που είχα πει και τον Αύγουστο. Και τότε κανείς δεν πίστευε πως θα περάσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, αλλά θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία όπως κάναμε ως τώρα».

Ενώ υπογράμμισε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί κάποιοι να πουν πως δεν ειμαι καλά, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν!»

Για το πώς θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός, είπε: «Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή. Έχουμε αρκετό καιρό για να φτάσουμε στην επιτυχία. Ξέρουμε πως είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε με ψυχή, θέληση και δύναμη».

Για την περίπτωση πραγματοποίησης μεταγραφών, ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόστερ μας και δεν χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω».

Για την αποχώρηση του Φέργκιουσον, σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα αναφορικά με την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Για να προσαρμοστεί ο νέος προπονητής, αυτό που χρειάζεται πρέπει να σκεφτεί το μέγεθος του συλλόγου και τους παίκτες που έχει».

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε και στην καλή εικόνα της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη σε σχέση με την Αγγλία, λέγοντας: «Ναι, αλλά αν μία ομάδα χάσει το ρυθμό της και χάσει τη σειρά να αγωνίζεται συνεχώς. Οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν μάθει να αγωνίζονται συνεχώς και να μην κοιτούν μόνο μία διοργάνωση».

Για τις κληρώσεις των ισπανικών ομάδων, είπε: «Οι ομάδες της Μαδρίτης είναι τα ξεκάθαρα φαβορί και η Μπαρτσελόνα είναι στο 50/50. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία ομάδα που πετυχαίνει πολλά γκολ στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στην άμυνά της».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ο αγώνας είναι 50/50 (γέλια)».

Ενώ για το αν θα βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, επεσήμανε: «Πολλά πράγματα θα έχουν βελτιωθεί τους επόμενους μήνες. Δεν παίρνω στα αστεία τη συγκεκριμένη κλήρωση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με τη φάση των ομίλων».

Τέλος, για το αν θα ευχαριστήσει τον Φίγκο, τόνισε: «Δεν μας φέρεται άσχημα. Του είχα δώσει εντολή να προσέχει τα δάχτυλά του και να μην μας πέσει πάνω μας κάποια ισπανική ομάδα».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved