Μίτσελ: «Θέλουμε να λάμψει ο Ολυμπιακός»

Μίτσελ: «Θέλουμε να λάμψει ο Ολυμπιακός»

Μόνο για τη νίκη θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άντερλεχτ, για να πάρει την πρόκριση και να δώσει χαρά στους οπαδούς, όπως επισήμανε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως η πρόκριση είναι υποχρέωση τη ομάδας, ενώ δεν περιμένει κανένα δώρο από την Άντερλεχτ.

«Θέλουμε να κερδίσουμε για το αξίζει η πορεία μας μέχρι τώρα. Πρέπει να το δείξουμε και αύριο όμως. Πρέπει αύριο να τα καταφέρουμε. Οι παίκτες μας έχουν κάνει σκληρή δουλειά και προσπάθεια, έχουν την εμπειρία για να ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και αν είχαμε αμφιβολία μια βόλτα στο δρόμο αρκούσε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κόσμος δεν θα επιτρέψουν να ξεχάσουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς. Και αν θυμηθούμε τη μέρα της κλήρωσης, όταν είδαμε τον όμιλο και κάποιος μας έλεγε πως θα παίζαμε στην έδρα μας την πρόκριση, τότε πιστεύουμε πως όσοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό, θα το θέλαμε.
 
Πιστεύω πως γνωρίζουμε καλά η μία την άλλη, όμως παρόλα αυτά το κλειδί θα είναι τι μπορεί να δείξει μέσα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε μία ανάγκη και μια υποχρέωση. Όλα θα κριθούν από την ενέργεια που θα έχουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα είναι το κλειδί για τον αγώνα.
 
Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι στο Βέλγιο, με τον Ρομπέρτο να κάνει καλή εμφάνιση αλλά και τον Μήτρογλου να είναι το αστέρι εκείνης της βραδιάς. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε να διορθώσουμε, αλλά δεν θα μας χάλαγε να είναι το ίδιο και εκεί».
 
Για τα αγωνιστικά του πλάνα, απάντησε αινιγματικά: Πιστεύουμε πως όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο θα λάμψουν σαν αστέρια. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να λάμψει συνολικά ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σαβιόλα. Νομίζω δεν σας έχω αποκαλύψει κάτι τέτοιο.
 
Παρόλο που ξέρουμε πως δεν θα έχουμε τους Μανιάτη και Μήτρογλου, αλλάζουμε τους παίκτες και όχι τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Έχω στο μυαλό μου ποια θα είναι η ενδεκάδα, αλλά υπάρχει μια προπόνηση ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαι σίγουρος πως όποιον και αν επιλέξω θα με δικαιώσει. Δεν με πιστεύετε, ε; Ευτυχώς που δεν είστε παίκτες μου...
 
Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ. Αν κοιτάξουμε συνολικά τα ματς του ομίλου, η Παρί ΣΖ ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ματς για να πάρουμε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από τον όμιλο. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην βελγική ομάδα, αύριο θέλουμε να επιβεβαιωθεί ο τίτλος του φαβορί που αφορά την ομάδα μας. Δώρο δεν περιμένω ούτε από την Παρί κόντρα στην Μπενφίκα. Η πρόκριση αν έρθει, είναι κάτι που έχουν κερδίσει οι παίκτες μου. Η Άντερλεχτ δεν έχει έρθει για βόλτα στην Ελλάδα, αλλά για να παίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εμείς έχουμε να κερδίσουμε κάτι και θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δώρα περιμένω τα Χριστούγεννα, αν θέλετε όμως μπορείτε να μου φέρετε και αύριο.
 
Πρέπει να αγωνιστούμε για 90 λεπτά. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε το ματς κερδίζοντας. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι με δύναμη και θέληση να πράξουμε στο χορτάρι όσα έχουμε σχεδιάσει. Στόχος μας φυσικά οι τρεις βαθμοί και τίποτε άλλο».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved