Φαν ντεν Μπρομ: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Φαν ντεν Μπρομ: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Ο τεχνικός της Άντερλετ υποστήριξε πως η ομάδα του θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γιόν Φαν ντεν Μπρομ αναγνώρισε την αξία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τόνισε όμως πως η ομάδα του ως γηπεδούχος θα πρέπει να ελέγξει το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» και ν’ αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Άντερλεχτ

Πόσο καλά γνωρίζετε τον Ολυμπιακό;

«Εμείς δύο φορές από τις αρχές Αυγούστου στείλαμε ανθρώπους για να δουν τους παίκτες του Ολυμπιακού και είδαμε ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Με την Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ήταν πολύ καλό, ωστόσο η ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν την βοήθησε στο να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι καλός αντίπαλος και πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη. Τους είδαμε και στο τελευταίο τους παιχνίδι και σχηματίσαμε ακόμα καλύτερη άποψη. Αναφέρομαι στο ματς με τον Πανιώνιο όπου κέρδισε 2-0».

Σε τι κατάσταση είναι ο Μίτροβιτς, ο οποίος αποκλείστηκε από τα τελευταία σας δύο παιχνίδια;

«Δεν ξεκουράστηκε. Έκανε τη μιάμιση εβδομάδα του αποκλεισμού του προσωπική προπόνηση. Από προχθές είναι και πάλι στην ομάδα και θα αγωνιστεί κανονικά».

Σκοπεύετε να ξεκινήσετε τον Κλιέσταν;

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοσή του την Κυριακή. Δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά ποιότητας. Ο Κλιέσταν ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να έχει την απόδοση που απαιτείται και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Φοβάστε τον υπερβολικό ενθουσιασμό των παικτών σας λόγω της νεαρής ηλικίας;

«Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που έχει σημασία είναι η νίκη. Οπότε οι προπονητές πρέπει να εξηγήσουν στους παίκτες ότι σημασία έχουν και τα 90 λεπτά και ότι πρέπει να βγάλουν ηρεμία μες στον ενθουσιασμό τους».

Θα παίξετε με έναν ή δύο αμυντικούς χαφ;

«Η απόφασή μας εξαρτάται από τον ίδιο αντίπαλο και καλό είναι να υπάρχει ένας συνδυασμός της άμυνας και της επίθεσης».

Η Μπενφίκα και η Παρί είναι καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ;

«Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις ομάδες πριν το τέλος της διοργάνωσης. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι ατιμωτικό το γεγονός ότι έχασε η Άντερλεχτ από την Μπενφίκα ή ο Ολυμπιακός από την Παρί. Όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες. Η διοργάνωση ξεκινάει ουσιαστικά τώρα και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε».

Με την Μπενφίκα αλλάξατε το σύστημά σας και χάσατε. Έχετε άλλο σχέδιο τώρα με τον Ολυμπιακό;

«Αναλύσαμε τον αντίπαλο και θα κατακτήσουμε κάποιο σχέδιο για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε όμως, γιατί ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους παίκτες στην επίθεση και βάσει αυτού του σχεδίου θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Θα είστε ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας;

«Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας έχουμε το πλεονέκτημα. Τα σχέδιά μας μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του ματς. Όμως τα αρχικά μας πλανά θα αφορούν τον τρόπο που θα φτάσουμε στη νίκη».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved