Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα στο Βέλγιο
Το απόγευμα της Τρίτης (1/10) στις 19:30, ώρα Ελλάδας θα παραθέσει ο Μίτσελ την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Άντερλεχτ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα «πετάξουν» την Τρίτη για το Βέλγιο και τις Βρυξέλλες και την Δευτέρα (30/9) ανακοίνωσαν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Μίτσελ, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θα μιλήσουν στις 19:30 και μισή ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:
«Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός μας αντιμετωπίζει στο γήπεδο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.
Μια ημέρα πριν, η ομάδα μας θα αφιχθεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να πραγματοποιήσει στο γήπεδο της Άντερλεχτ την τελευταία της προπόνηση, πριν από τον σπουδαίο αγώνα. Παράλληλα, ο κ. Μίτσελ και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, την καθιερωμένη πριν από τους αγώνες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη, 01/10/2013
• 16:30 (17:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 17:00 (18:00 Ελλάδας) Προπόνηση της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 18:30 (19:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 19:00 (20:00 Ελλάδας) Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
** Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά».