Στοχ: «Το γκολ θα έχει σημασία αν προκριθούμε»
Χαρούμενος που σκόραρε ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ, ωστόσο τόνισε πως το γκολ του θα έχει σημασία μόνο αν συνοδευτεί από την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος άσος στάθηκε στην ομιλία του Στέφενς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο που συνέβαλε στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας.
«Σίγουρα είναι μία μεγάλη στιγμή. Η δουλειά μου είναι να δημιουργώ φάσεις για γκολ ή να πετυχαίνω, σήμερα το πέτυχα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου. Έχω πετύχει πολλά σημαντικά γκολ, αλλά αυτό το γκολ για να έχει σημασία, θα πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν περάσουμε θα είναι από τα πιο σημαντικά της καριέρας, εάν δεν περάσουμε δεν θα σημαίνει τίποτα», ανέφερε αρχικά.
Μιλώντας για την εξέλιξη του αγώνα, σημείωσε: «το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά για την ομάδα ένα κακό ημίχρονο. Μας βοήθησε πολύ η ομιλία του προπονητή στο ημίχρονο, μας μίλησε ξεχωριστά στον καθένα, για να κάνουμε αυτό που θα πρέπει να κάνουμε», ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει σε άδειο γήπεδο, είπε: «δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Είμαστε άτυχοι σε αυτό τον τομέα, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο».