«Έγκλημα» και... τιμωρία (videos)

«Έγκλημα» και... τιμωρία (videos)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα από τη Μέταλιστ με 2-0 που μόνο με θαύμα στη ρεβάνς θα καταφέρει να την ανατρέψει, πληρώνοντας δυστοκία (πολύ καλός στο πρώτο 40λεπτο), λάθη (χαζό πέναλτι στο 0-1 και παιδική αντίδραση άμυνας στο 0-2). Μα πάνω απ’ όλα πλήρωσε τα... νταηλίκια των οπαδών του στο περσινό παιχνίδι με την Ραπίντ που τον υποχρέωσαν να παίξει το ματς της χρονιάς κεκλεισμένων των θυρών, κάνοντας το έργο των Ουκρανών πιο εύκολο απ' ότι και οι ίδιοι μπορούσαν να περιμένουν.

Ο Ντέβιτς δεν αρνήθηκε τα δύο... δώρα που του έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και σκόραρε στο 43’ από το σημείο του πέναλτι και στο 72’ με εξαιρετικό πλασέ, δίνοντας στη Μέταλιστ σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Χάρκοβο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του στα πρώτα 35 λεπτά που ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι

Αρκετά καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στην άχαρα άδεια Τούμπα στα πρώτα λεπτά, καθώς ΠΑΟΚ και Μέταλιστ προσπαθούσαν να κερδίσουν τον χώρο του κέντρου. Μετά τα πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς άρχισαν να κερδίζουν μέτρα μέσα στο γήπεδο, με τον Ντισλένκοβιτς να μπλοκάρει σωτήρια εκτελέσεις φάουλ των Λούκας στο 11’ και Λίνο στο 14’. Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 15’, όταν ο Τζιόλης έβγαλε τον Γεωργιάδη σε θέση βολής, αλλά ο τελευταίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Ντισλένκοβιτς επενέβη και μπλόκαρε.

Στο 30’ ο Λίνο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, όμως ο Κλάους δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε στο παιχνίδι και δεν είχε αφήσει περιθώρια στη Μέταλιστ να αναπτυχθεί και να απειλήσει. Όμως στο 42’ οι Ουκρανοί κέρδισαν κόρνερ, ο Μολέντο πήρε την κεφαλιά και ο Βίτορ βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο Ολλανδός ρέφερι, Φαν Μπέκελ, έδωσε αμέσως το πέναλτι. Ο Ντέβιτς έστησε την μπάλα απέναντι από τον Χακόμπο και παρά την προσπάθεια του Ισπανού που έπεσε σωστά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Το γκολ αυτό, που σημειώθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, επηρέασε σημαντικά τον «Δικέφαλο του Βορρά», που εμφανίστηκε αγνώριστος στο δεύτερο μέρος. Οι Ουκρανοί είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πλησίαζαν με μεγαλύτερη ευκαιρία την εστία του Χακόμπο, έστω κι αν δεν δημιουργούσαν τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 50’ πλασέ με τη μια του Μάρλος πέρασε λίγο πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση. Και στο 72’, ο Αζεβέδο έβγαλε τον Ντέβιτς από αριστερά κι εκείνος πέρασε και τον εξερχόμενο Χακόμπο και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-2 για τη Μέταλιστ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά οι Ουκρανοί είχαν κλείσει τους διαδρόμους, ενώ έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 83’, ο Χακόμπο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μάρλος. Στο 88’ ο Σαλπιγγίδης έκανε το σουτ, αλλά ο εξαιρετικός Ντισλένκοβιτς απέκρουσε και πάλι. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90+3’ ο Κριστάλντο σημάδεψε το δοκάρι και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε ένα τρίτο γκολ.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λούκας (55’ Ολίσε), Τζιόλης, Λάζαρ, Γεωργιάδης (67’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77’ Νέτσιντ)

Μέταλιστ: Ντισλένκοβιτς, Βιλάγκρα, Μολέδο, Αζεβέδο, Γκουέι, Τόρες, Εντμάρ, Ντιέγκο (62’ Μπλάνκο), Σόσα (90+1’ Κρασνοπόροφ), Μάρλος, Ντέβιτς (77’ Κριστάλντο)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

{coveritlive}c2fd22190c{/coveritlive}

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

«Έγκλημα» και... τιμωρία (videos)



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved