Τελικός Champions League: Τι πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες

Τελικός Champions League: Τι πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες

Το Σάββατο θα είναι μία καθαρά ανδρική ημέρα, καθώς διεξάγεται ο τελικός  του Champions League, ωστόσο το Onsports θα προσπαθήσει να βάλει στο κλίμα και τις γυναίκες.

Ένας από τους συχνότερους καυγάδες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι για το τι θα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση το βραδάκι. Οι άνδρες όπως είναι λογικό προτιμούν να χαζέψουν λίγο μπαλίτσα από το να δουν συνταγές μαγειρικής που στην τελική… ούτε καν θα τις χρησιμοποιήσουν και οι γυναίκες!

Το Σάββατο βέβαια, υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Champions League και εκεί δεν χωρούν διαπραγματεύσεις. Ή θα αναγκαστείτε να δείτε το Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ ή ώρα για ύπνο.

Κανείς άνδρας δεν θα σκεφτεί να μην παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι, όποια και αν είναι η προσφορά σας. Οπότε, όταν δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι, καθίστε και απολαύστε το…

Για το λόγο αυτό και για να μην κοιτάτε απλά την τηλεόραση χωρίς να καταλαβαίνετε τίποτα το Onsports θα σας παρουσιάσει τα βασικά έτσι ώστε να μπορέσετε να… πουλήσετε και λίγο ιστορία.

Λοιπόν το μάθημα ξεκινάει. Πρόκειται για τον τελικό του Champions League. Επαναλαμβάνουμε. Του Champions League. Κάτι που σημαίνει ότι η ερώτηση «Τι ώρα είναι το παιχνίδι;» απαγορεύεται!

Απαγορεύεται! Όλα τα παιχνίδια του Champions League τα τελευταία χρόνια είναι 21:45 ώρα Ελλάδας. Η μοναδική εξαίρεση αποτελεί τα παιχνίδια που διεξάγονται σε Ρωσία και Ουκρανία, αλλά στους μήνες του χειμώνα, οπότε αυτό δεν μας επηρεάζει από τον βασικό κανόνα.

Εντάξει, δεν περιμένουμε να είστε ενημερωμένες για το ποιες ομάδες είναι στον τελικό. Ο λόγος για τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ. Πρόκειται για τις δύο γερμανικές που είναι από τις πιο φορμαρισμένες φέτος. Οπότε μπορείτε να αποφύγετε ακόμα μία ερώτηση που η απάντηση θα είναι τόσο λογική από τον αγαπημένο σας και ίσως του φανεί και παράξενο που δεν γνωρίζετε.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι ποιοι φοράνε τα κόκκινα και ποιοι τα κιτρινόμαυρα. Η Μπάγερν Μονάχου θα παραταχθεί με την κόκκινη εμφάνιση και η Ντόρτμουντ με την κιτρινόμαυρη. Για να δείξετε ότι είστε ενημερωμένες μπορείτε να πείτε με ενθουσιασμό.

«Είναι ο πρώτος γερμανικός εμφύλιος στην ιστορία του Champions League». Στο άκουσμα αυτής της ατάκας, σίγουρα οι άνδρες της παρέας θα εντυπωσιαστούν και θα έχετε μπει για τα καλά στο κλίμα του τελικού καθώς σίγουρα θα κερδίσετε κάποιο credit στην υπόληψή τους.

Ο τελικός, θα διεξαχθεί στην Αγγλία και το Λονδίνο. Λογικά το γήπεδο «Γουέμπλεϊ» θα το έχετε ακουστά. Εκεί θα γίνει ο τελικός. Πρόκειται για το πιο θρυλικό γήπεδο της χώρας και κάθε γεγονός εκεί, μόνο τεράστιο μπορεί να είναι.  

Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και σε άλλα μαθήματα, ωστόσο θέλουν σίγουρα μεγαλύτερη εξειδίκευση και για αυτό δεν θα μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε τι είναι το offside και το overlap.

Για το πρώτο σας παραθέτουμε μία φωτογραφία που ίσως βοηθήσει, ωστόσο αν ακούσετε από τον δικό σας τη φράση: «Δεν ήταν offside», μη διαφωνήσετε. Κάτι παραπάνω θα ξέρει.

26 offside



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved