Ματσάρες και… όλα ανοιχτά!

Ματσάρες και… όλα ανοιχτά!

Εντυπωσιακά ήταν τα παιχνίδια για τη φάση των «16» με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένουν στο 1-1, την ώρα που η Ντόρτμουντ πήρε μικρό προβάδισμα μετά το 2-2 στην Ουκρανία επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μεγάλη ήταν η ανυπομονησία για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όσοι περίμεναν με αγωνία δικαιώθηκαν καθώς διεξήχθη ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια στη διοργάνωση με το τελικό 1-1 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση που θα κριθεί σε λίγες εβδομάδες.

Η «βασίλισσα» μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με βασικό πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, ο Γουέλμπεκ στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους» πετυχαίνοντας ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ομάδας του.

 Η συνέχεια, ήταν ανάλογη με τη Ρεάλ να πιέζει και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Η ισοφάριση, ήρθε στο 30’ με απίστευτη κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο που πλήγωσε την παλιά του ομάδα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Φαν Πέρσι είχε δοκάρι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το σουτ με τον Τσάμπι Αλόνσο να διώχνει πριν η μπάλα να περάσει τη γραμμή. Έτσι, το ματς έμεινε στο 1-1 που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον τον επαναληπτικό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σαχτάρ Ντόνετσκ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Ντόρτμουντ και πλέον όλα παραμένουν ανοιχτά στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Από το ξεκίνημα οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι καθώς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, στο 31’ ο Σρνα έβαλε τους Ουκρανούς μπροστά στο σκορ.

Η απάντηση από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν άργησε να έρθει και δέκα λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε για να πετύχει ένα σημαντικό τέρμα σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο 62΄ ο Ντάγκλας Κόστα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Στην πρώτη φάση που ενεπλάκη κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, καθώς στο 68’ έκανε το 2-1 για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε και προβάδισμα στη Ντόρτμουντ διαμορφώθηκε από τον Χούμελς στο 87΄ με όλα να παραμένουν ανοιχτά.

{coveritlive}466daf478a{/coveritlive}



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved