Πρωταθλητές… παντός καιρού!

Πρωταθλητές… παντός καιρού!

Ο χιονιάς ήρθε για τα καλά στην χώρα μας, αλλά το Champions League ξεκινά ξανά για να… ζεστάνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους!

Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ

Ένας πρόωρος τελικός θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου», αφού η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα αλλά από την άλλη τα… τρομερά μωρά του Αρσέν Βενγκέρ έδειξαν πως γίνονται… άντρες!

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται κανονικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρούσε ενώ εκτός μάχης είναι ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» Κάρλες Πουγιόλ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ζεράρ Πικέ που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από την κρίσιμη μάχη των «16».

Στον αντίποδα, ο Αρσέν Βενγκέρ συμπεριέλαβε τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Σεσκ Φάμπρεγκας στην αποστολή με την συμμετοχή του Ολλανδού επιθετικού να αποφασίζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Ο Φάμπρεγκας επίσης έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ενώ υπήρξε και μια μικρή ανησυχία για τον Τζακ Γουίλσιρ, αλλά τελικά ο νεαρός μέσος δεν είχε κάτι σοβαρό και θα δώσει κανονικά το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία επίσκεψη της Άρσεναλ στο «Καμπ Νου» ήταν… τραυματική αφού την περσινή σεζόν είχε γνωρίσει την ήττα με 4-1 και πάλι στο Champions League.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάσιμο Μπουζάκα (Ελβετία).

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μιλίτο, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Τσάβι, Σέρχιο Μπουσκέτς, Ινιέστα, Βίγια, Μέσι, Πέδρο

Άρσεναλ: Τσέζνι, Σανιά, Κοσιελνί, Τζουρού, Κλισί, Ντιαμπί, Γουίλσι, Νασρί, Φάμπρεγκας, Αρσάβιν, Μπέντνερ

Σέντρα στο... Onsports στις 21:45.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα

Την νίκη με 3-2 του πρώτου αγώνα της Ρώμης θέλει να υπερασπιστεί η Σαχτάρ απέναντι στην Ρόμα και με όπλο της το σερί των 11 αήττητων αγώνων στην έδρα της θα επιδιώξει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Όμως από την άλλη η Ρόμα με τον Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μοιάζει ικανή να κάνει την έκπληξη στο «Ντονμπάς Αρένα» με την παράδοση ωστόσο να μην είναι με το πλευρό της, αφού την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με αντίπαλο την Σαχτάρ στην Ουκρανία την σεζόν 200-2007 την ήττα με 1-0.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ολεξάντρ Κούτσερ και τον Βραζιλιάνο μέσο, Φερναντίνιο ενώ από την άλλη εκτός για την Ρόμα βρίσκεται ο Αντριάνο, ο Μάρκο Κασέτι αλλά και ο Ζερεμί Μενέζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία).

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Σρνα, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Σταπανένκο, Ντάγκλας Κόστα, Ζάντσον, Γουίλιαν, Λουίζ Αντριάνο

Ρόμα: Ντόνι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Μεξές, Ρίισε, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Περότα, Τότι, Μποριέλο, Βούτσινιτς

Σέντρα στο... Onsports στις 21:45.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved