Κ. Παπαδόπουλος στο Onsports: «γι' αυτό έμεινα στη Σάλκε»... (videos)

Κ. Παπαδόπουλος στο Onsports: «γι' αυτό έμεινα στη Σάλκε»... (videos)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μιλάει στο Onsports για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σάλκε, τα... εκατομμύρια της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που αρνήθηκε και την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ανδρών, το Onsports τον εντόπισε και ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και τον έφεραν στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένος στην Μπουντεσλίγκα και τη Σάλκε και θεωρεί πως έκανε τη σωστότερη επιλογή να παραμείνει στη Γερμανία και να αρνηθεί τα εκατομμύρια που του πρόσφερε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ τονίζει πως θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει με τη Σάλκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Onsports:

Μόλις πριν λίγες ώρες ανανέωσες το συμβόλαιό σου με τη Σάλκε, στην οποία αγωνίζεσαι από το 2010 και πλέον συνεχίζεις μέχρι το 2016...

«Είναι πολύ καλό για μένα που ανανέωσα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σάλκε. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για μένα και την ομάδα μου».

Δέχθηκες, όμως, μεγάλη πίεση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που πρόσφερε πολλά χρήματα για να σε κάνει δικό της... Ωστόσο, εσύ αποφάσισες να παραμείνεις στη Σάλκε...

«Ήταν πολύ καλή η πρόταση της Ζενίτ με πολύ καλές οικονομικές απολαβές, αλλά εγώ επέλεξα τη Σάλκε γιατί είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω καλά στη Γερμανία. Μίλησα με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή και πήρα αυτή την απόφαση. Θεωρώ πως έκανα το σωστό να συνεχίσω στη Μπουντεσλίγκα».

Αυτή την περίοδο ξεκινάει η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Εσύ από το Euro 2012 και μετά έχεις καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και ουσιαστικά πλέον έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Εθνική Ανδρών μετά τις μικρές εθνικές ομάδες...

«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η Εθνική και να καταφέρουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου και αν έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Όποτε μου ζητηθεί θα προσπαθώ για το καλύτερο για να βοηθάω».

Το τελευταίο διάστημα, αν και αμυντικός έχεις πετύχει πολλά γκολ... Είναι κάτι το οποίο επιδιώκεις;

«Κάθε ποδοσφαιριστής, ακόμη και οι αμυντικοί, προσπαθεί να σκοράρει και αρκετοί είναι καλοί σε αυτό το κομμάτι, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Τώρα εγώ σκοράρω και είναι καλό για μένα που βοηθάω . Δεν έχει σημασία αν βάζω εγώ τα γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Ωστόσο, είναι κάτι που επιδιώκω. Ο κάθε παίκτης το επιδιώκει να πετυχαίνει γκολ για να βοηθάει την ομάδα του να κερδίζει».

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε τη Σάλκε αντιμέτωπη με Άρσεναλ, Ολυμπιακό και Μονπελιέ. Η εκτίμησή σου ποια είναι; Βλέπεις κάποια ομάδα να ξεχωρίζει γιατί και η Άρσεναλ δεν δείχνει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση...

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πιστεύω να καταφέρουμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει φαβορί. Η Άρσεναλ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και οι άλλες».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, θα έχεις ένα παραπάνω συναίσθημα εξαιτίας του ότι έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα, στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι στην Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκα. Ο Ολυμπιακός, όμως, με πήρε από μικρό, με βοήθησε και τους ευχαριστώ για αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή θα έρθω σαν αντίπαλος και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου, τη Σάλκε».

Κ. Παπαδόπουλος στο Onsports: «γι' αυτό έμεινα στη Σάλκε»... (videos)



Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved