Όλοι(τς)  «Αλιάνζ Αρένα»!

Όλοι(τς) «Αλιάνζ Αρένα»!

Κάλεσμα στους οπαδούς της να δώσουν βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση των ημιτελικών με τη Ρεάλ και γιατί όχι και στον τελικό του Champions League, απηύθυνε με την απόδοσή της η Μπάγερν Μονάχου, η οποία χρειάστηκε μόλις ένα εκρηκτικό 25λε,πτο, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα σε μια Μαρσέιγ που έγινε έρμαιο στις ορέξεις της (2-0) - Πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Όλιτς, «ήρωας» ο Μανταντά που σταμάτησε το... κοντέρ χαμηλά!

Τι και αν οι Γάλλοι ήταν αυτοί που έπαιζαν με το μαχαίρι στο… λαιμό, το «2-0» από το «Βελοντρόμ» στην πλάτη φαίνεται πως ήταν… δυσβάσταχτο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Ντεσάμπ στα πρώτα λεπτά να μην μπορούν να πάρουν τα… πόδια τους, προσφέροντας τα «κλειδιά» της αναμέτρησης στους γηπεδούχους οι οποίοι όχι μόνο τα… τσέπωσαν, αλλά έκλεισαν και το φερμουάρ!

Από τη στιγμή ωστόσο που Ρεμί (9΄) και Μορέλ (12΄), μετά τα ξυπνητούρια (φωνές από τον γαλλικό πάγκο) δεν κατάφεραν να βάλουν… χέρι,  ο Όλιτς (ο οποίος πήρε τη θέση του Γκόμεζ στην αρχική ενδεκάδα) έβαζε το… πόδι του (απευθείας πλασέ) στο «κέρασμα» του Ριμπερί και παράλληλα σε θέση οδηγού τους Βαυαρούς στο 13΄! Τέσσερα λεπτά ωστόσο αργότερα ήταν η σειρά του Νόιερ να βάλει τις φωνές στους συμπαίκτες του αφού υποχρεώθηκε σε… πτήση από τον Μ΄Μπια και εκείνοι φρόντισαν να τον αφήσουν στην ησυχία του για το υπόλοιπο του ημιχρόνου, κατασκηνώνοντας στην αντίπαλη περιοχή!

Ο Μανταντά μάλιστα ήταν ο μοναδικός λόγος που το σκορ κρατήθηκε (με χέρια, πόδια και… νύχια) σε «κολακευτικά» επίπεδα για το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μια, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, εεε στο τέλος επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος νόμος του ποδοσφαίρου!

Η Μπάγερν έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και στο τέλος το... ΄βαλε! Αρκούσε μία κούρσα του καλύτερου παίκτη του γηπέδου, Ριμπερί, που έφυγε στην αντεπίθεση, ένα σπάσιμο της μπάλας δεξιά στον Αλάμπα και μία σέντρα… ξυραφιά του τελευταίου για να «ράψει», στο 37΄, ο Όλιτς - με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα - το 2-0, απλά και ωραία!

Το σφύριγμα για τα ντουζ μάλιστα ήταν το μόνο που μπορούσε να ανακόψει τον δαιμονιώδη ρυθμό των Βαυαρών και κάπως έτσι αυτό, ήχησε στα αυτιά των Γάλλων - οι οποίοι βρήκαν τη «Γη της Επαγγελίας» τους στα αποδυτήρια - σαν χαρμόσυνη καμπάνα της Παναγίας των Παρισίων!

Για καλή τους τύχη μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Χάινκες (ο οποίος κράτησε στον πάγκο τον Ρόμπεν) με την έξοδο από αυτά, προτίμησαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων - καθώς βρίσκονται μέσα και στις τρεις στόχους τους – αφήνοντας το πόδι από το γκάζι.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν εκμεταλλεύτηκαν (με επιθετικές αλλαγές) και το «ρελαντί» της Μπάγερν πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής, αφού ο Μπραντάο, στο 66΄, κατάφερε με το κεφάλι, όχι μόνο να στείλει την μπάλα από το ένα μέτρο πάνω από τα δοκάρια του Νόιερ, αλλά όσους το είχαν παίξει over να τα βάλουν με τις τρίχες των δικών τους, το «2-0» καρφώθηκε στη σέντρα!

Η Μπάγερν πλέον έτσι περιμένει στις 17 Απριλίου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετά το 0-3 της Κύπρου) τη Ρεάλ για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών στο «Αλιάνζ Αρένα», όπου θα γίνει άλλωστε και η απονομή της κούπας με τα μεγάλα αυτιά…

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Μαρσέιγ

Όλοι(τς) «Αλιάνζ Αρένα»!



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved