Μονομαχία στο… «Καμπ Νου»!

Μονομαχία στο… «Καμπ Νου»!

Δυο από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, αναμετρώνται στο «Καμπ Νου» με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Champions League με το 0-0 του πρώτου αγώνα να αφήνει περιθώρια για… εκπλήξεις! Check in για την Μπάγερν μετά το 2-0 απέναντι στην Μαρσέιγ.

Μπαρτσελόνα-Μίλαν

Από την στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε την Μπαρτσελόνα αντιμέτωπη με την Μίλαν, άπαντες έκαναν λόγο για πρόωρο τελικό και δεν είχαν άδικο…

Στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» θα παραταχθούν συνολικά 11 τρόπαια Champions League (7 η Μίλαν και 4 η Μπαρτσελόνα), αλλά και μια πληθώρα αστεριών, σε μια αναμέτρηση που θα παρακολουθήσει όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος, καθώς το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο», αφήνει όλα τα ενδεχόμενα πιθανά…

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την νίκη με 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα αγωνιά για τον Τσάβι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, ωστόσο αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην… τιτανομαχία του «Καμπ Νου».

Από την άλλη, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα έχει στην διάθεση του δυο βασικότατα στελέχη, τον αμυντικό Τιάγκο Σίλβα και τον μέσο Μαρκ Φαν Μπόμελ, ωστόσο επανέρχεται στην αποστολή των «ροσονέρι» ο Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης για τους ομίλους.

Να θυμίσουμε πως στους ομίλους, είχαν βρεθεί ξανά οι δυο ομάδες, με την Μίλαν να αποσπά την ισοπαλία με 2-2 στο «Καμπ Νου» με γκολ στις καθυστερήσεις…

Μπάγερν Μονάχου-Μαρσέιγ

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά είναι η Μπάγερν μετά το 2-0 στο «Βελοντρόμ» απέναντι στην Μαρσέιγ.

Οι Βαυαροί θα παραταχθούν χωρίς τους Σβαϊνστάιγκερ, Φαν Μπούιτεν και Μπρένο, με τον Γιούπ Χάινκες να ποντάρει πολλά στην επίθεση-φωτιά της ομάδας του, με τους Γκόμεζ, Ριμπερί και Ρόμπεν να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ του Ντιντιέ Ντεσάμπ θα ταξιδεύσει στο Μόναχο για ότι καλύτερο, ωστόσο η αποστολή των Γάλλων είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι «Φωκαείς».

Ο Ντεσάμπ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Ντιαβαρά και Αλού Ντιαρά, ωστόσο ο Στιβ Μανταντά θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Μαρσέιγ, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ίντερ.

Σέντρα στο… Onsports και στις δυο αναμετρήσεις στις 21:45

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα τελευταία νέα των «μονομάχων» του Champions League



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved