Για το... θαύμα ο ΑΠΟΕΛ!

Για το... θαύμα ο ΑΠΟΕΛ!

Ραντεβού με την... ιστορία έχει σήμερα (27/03, 21:45) ο ΑΠΟΕΛ, αφού αντιμετωπίζει στο κατάμεστο ΓΣΠ τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των προημιτελικών του Champions League.

Η κυπριακή ομάδα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, βρίσκεται στους οκτώ καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το... μεγαθήριο που ακούει στο όνομα «Ρεάλ Μαδρίτης».

Στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ υπάρχει, όπως είναι φυσικό, μεγάλος ενθουσιασμός, αφού προτίστως θέλουν άπαντες να ευχαριστηθούν τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, και απο 'κει και πέρα να παλέψουν για το... θαύμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, με τον Ιβάν Τρικόφσκι να αποτελεί τον πιθανό αντικαταστάτη του. Ο Μαρσίνιο ίσως αποτελέσει τον παρτενέρ του Νούνο Μοράις στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Μποαβεντούρα είναι πιθανότερο να ξεκινήσει σαν αριστερό μπακ.

Ο «Special One» από την πλευρά του, βλέπει τους Οζίλ και Πέπε να είναι ετοιμοπόλεμοι, κάτι που τους δίνει το προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα. Τη θέση του τιμωρημένου Τσάμπι Αλόνσο στα χαφ, διεκδικεί ο Εστέμπαν Γκρανέρο. Σε αντίθεση με την Πριμέρα Ντιβιζιόν, οπού χρησιμοποιεί τρεις επιθετικούς, ο Μουρίνιο προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον Μπενζεμά αντί του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης της «βασίλισσας», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά σε πιο... ελεύθερο ρόλο. Ντι Μαρία, Λασανά Ντιαρά, Καγιεχόν και Καρβάλιο είναι εκτός αποστολής, αφού και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπενφίκα υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» την Τσέλσι. Για τους γηπεδούχους, ο Χόρχε Τζέζους, δε θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκαράι και Τζάλο. Επιπλέον, ο Αϊμάρ μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Ολανένσε και δέχθηκε κόκκινη κάρτα, κάτι που δεν άρεσε στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος προσανατολίζεται σε ένα σχήμα στα χαφ με τους Γκαϊτάν, Βίτσελ και Σέζαρ. Ολιβέιρα και Ροντρίγκο, «μάχονται» για μια θέση δίπλα στον Καρντόζο.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο από την πλευρά του, έχει τον «πονοκέφαλο» του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, καθώς αντιμετωπίζει μια ενόχληση στο μηρό. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Μποσίνγκουα στη δεξιά πλευρά της άμυνας, με το κεντρικό δίδυμο να αποτελείται από τους Νταβίντ Λουίζ και Τέρι. Τέλος, ο Ντρογκμπά μάλλον θα προτιμηθεί από τον Φερνάντο Τόρες, κάτι που βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη!



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved