Σολάρι: «Θα πληγώσω τον αδελφό μου»

Σολάρι: «Θα πληγώσω τον αδελφό μου»

Ο Εστεμπάν Σολάρι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πληγώσει τον αδελφό του, Σαντιάγκο.

Ο μοναδικός γνωστός ποδοσφαιριστής στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης από τον ΑΠΟΕΛ, είναι ο Εστεμπάν Σολάρι, καθώς ο αδελφός του, Σαντιάγκο αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη «βασίλισσα». Η UEFA φιλοξένησε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή τονίζοντας:

«Ο αδερφός μου είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, την έχει στην καρδιά του. Αλλά εγώ υποστηρίζω την Νιούελς Ολντ Μπόις και τώρα είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Μαδριλένος είναι ο Σάντι.  Ξέρω ότι ο Σάντι θα κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει, αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι παρών στο παιχνίδι. Είναι και γι' αυτόν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν θα ήθελε να το χάσει, μακάρι να τα καταφέρει και να έρθει. Είναι μεγάλος φαν της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του ιστορικού του σ' αυτή την ομάδα, αλλά ένας αδερφός είναι αδερφός κι ελπίζω να θέλει να κερδίσουμε, να υποστηρίζει την οικογένεια. Θα χαρεί προφανώς αν τα πάμε καλά απέναντι στην Ρεάλ».

Για το αν θα αγωνιστεί είπε: «Δεν το γνωρίζω, το σημαντικό όμως είναι η ομάδα. Το μυστικό του ΑΠΟΕΛ είναι το σύνολο, ξέρουμε ότι όποιος παίξει, θα παίξει καλά. Η Ρεάλ έχει ποιότητα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ καρδιά. Έχουνε μείνει οχτώ ομάδες στο Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Τσέλσι, η Μίλαν, η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ και... ο ΑΠΟΕΛ. Εξι πρωταθλητές Ευρώπης, η Τσέλσι κι εμείς. Είναι εντυπωσιακό ό,τι έχουμε πετύχει, αλλά δεν πρόκειται να απαρνηθούμε τίποτα. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει και με το παραπάνω. Τα όνειρα των οπαδών μας είναι το δικό μας Champions League».

Τέλος, για τις πιθανότητες της ομάδας του, είπε: «Αν σκεφτόμασταν ότι δεν μπορούμε να την κερδίσουμε, δεν θα παίζαμε. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε την Ρεάλ. Λογικά τις λιγότερες από όσες θα είχαμε απέναντι σε οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο, αφού μαζί με τη Μπαρτσελόνα είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αλλά έχουμε πίστη σ' αυτό που κάνουμε και θα το προσπαθήσουμε. Ενα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι; Δεν υπογράφω κανένα. Αλλά εδώ, με τον κόσμο μας, μπορούμε να κερδίσουμε την Ρεάλ».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved