Ένας… γαλαξίας, τα προημιτελικά του Champions League!

Ένας… γαλαξίας, τα προημιτελικά του Champions League!

Στην Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League (12:45 LIVE Onsports), με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται μέσα στα μεγαθήρια της Ευρώπης, θέλοντας να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στη φετινή διοργάνωση.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να αφήσει την Ευρώπη με το στόμα… ανοιχτό με την πορεία του καθώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση, ως πρώτος μάλιστα, από έναν όμιλο όπου είχε τις Ζενίτ, Σαχτάρ και Πόρτο ενώ στη φάση των «16» οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέκλεισαν τη Λιόν στα πέναλτι.

Επόμενος στόχος τα… ημιτελικά για τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο θα πρέπει να τα βάλει με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών Κύπρου:

Oι... Ισπανίδες

Πρώτες (και ίσως καλύτερες) οι δυο ισπανικές ομάδες, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, και η μεγάλη της αντίπαλος, Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο ομάδες είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη την τελευταία διετία, με τους Καταλανούς να παίζουν το γνωστό τους… διαστημικό ποδόσφαιρο με τον Λιονέλ Μέσι να μην σταματάει να σκοράρει, ενώ από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοδοξεί να φτάσει τις 10 κατακτήσεις Champions League, εκθρονίζοντας παράλληλα την «μισητή» της αντίπαλο.

Οι αποφασισμένοι... «ροσονέρι»

Η Μίλαν, από την άλλη, θέλει να προσθέσει το 8ο Champions League στην τροπαιοθήκη της και δείχνει ικανή την φετινή σεζόν να πετύχει πολλά, καθώς ο ηγέτης της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι αποφασισμένος να αποτινάξει από πάνω του την… κατάρα που τον θέλει να μην έχει κατακτήσει ποτέ το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η... οικοδέσποινα Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου, είναι η οικοδέσποινα του φετινού τελικού και με την τριάδα Γκόμεζ-Ριμπερί-Ρόμπεν, δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι στο… σπίτι της, το «Αλιάντζ Αρένα», τον Μάιο, ενώ προκρίθηκε στους «8» διασύροντας την Βασιλεία με 7-0!

Η ανανεωμένη Τσέλσι

Μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από την τεχνική της ηγεσία, η Τσέλσι δείχνει να ξυπνάει και με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της, κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 που έχασε από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο», επικρατώντας με 4-1 στην παράταση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο δεν… τρομάζει πια, όπως τα προηγούμενα χρόνια!

Οι «Αετοί της Λισαβόνας»

Η Μπενφίκα από την άλλη, παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο φετινό Champions League και βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 2006 στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ θα πρέπει να θεωρούμε τους Πορτογάλους ως επιθυμητούς αντιπάλους για τον ΑΠΟΕΛ.

Η γαλλική... σπόντα!

Τέλος, η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης μέσα σε ένα τρίλεπτο, καθώς με την νίκη της μέσα σε 3 λεπτά επί της Ντόρτμουντ, άφησε τον Ολυμπιακό εκτός Champions League. Στους «16» είχε την… τύχη να παίξει με την Ίντερ, της οποίας επιβλήθηκε με 1-0 στη Μασσαλία και σε συνδυασμό με την ήττα με 2-1 στο Μιλάνο, πήρε την πρόκριση. Οι «φωκαείς» βρίσκονται για δεύτερη φορά στα προημιτελικά, ενώ δεν… τρομάζουν τον ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση.

Την κλήρωση θα σας μεταφέρει LIVE το Onsports στις 12:45. Μείνετε συντονισμένοι…



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved