«Βασίλισσα» τεσσάρων αστέρων! (video)

«Βασίλισσα» τεσσάρων αστέρων! (video)

Το εισιτήριο στα προημιτελικά του Champions League σφράγισε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με… σβηστές μηχανές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Μπερναμπέου» με 4-1 (1-1 ο πρώτος αγώνας στη Ρωσία). Ιγκουαΐν (26΄), Ρονάλντο (55΄, 94΄) και Μπενζεμά (70΄) οι σκόρερ της «βασίλισσας», ο Τόσιτς το γκολ της τιμής για τους Ρώσους.

Περισσότερο με… αγγαρεία και αφ’ υψηλού, παρά για ματς που δίνει την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ την αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έδειξαν ξεδιάντροπα πρόθεση να «στρογγυλοκαθίσουν» στο προβάδισμα πρόκρισης που είχαν αποκτήσει από τη Ρωσία.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν «ξεβολεύτηκαν» από τις αντεπιθέσεις… φαρμάκι των φιλοξενούμενων (Ντουμπιά 8΄, 13΄), οι οποίοι περιορίστηκαν από τα πρώτα λεπτά σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Μούσα, αρκούσε το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Κεντίρα (είδε τρεις να… έρχονται κατά πάνω του και έσπασε δεξιά την μπάλα), ένα… σερβίρισμα του ανοιχτοχέρη Κακά και η προθυμία του Ιγκουαΐν να… κεραστεί μπροστά από την εστία του Τσεπτσούγκοφ, για να απλωθεί η μπουγάδα στο 26΄ χωρίς να πέσει σταγόνα ιδρώτα!

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους αφού οι Μαδριλένοι δεν έδειξαν διατεθειμένοι να τις κονιορτοποιήσουν νωρίς - νωρίς, η δουλειά έγινε από… μέσα! Ο Τσεπτσούγκοφ σε μια επίδειξη ότι δεν είναι ικανός να πιάσει στον αέρα ούτε… βαλσαμωμένο πουλί, έχανε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά από εκπληκτικό σουτ του Ρονάλντο από τα 25 μέτρα, (μην) βάζοντας και αυτός το χεράκι του στο… σβηστό 2-0 της «βασίλισσας» στο 55΄ (μοναδικό ελαφρυντικό του τα πολλά φάλτσα της μπάλας)!

Χαρακτηριστικό μάλιστα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του Σλούτσκι ήταν η ανεπανάληπτη ευκαιρία που πέταξε στα σκουπίδια ο Ντουμπιά στο 66΄, αφού ούτε ο ίδιος μάλλον δεν πίστεψε πως θα πέρναγε τον Κασίγιας, πλασάροντας από πλάγια θέση… πλάγιο!

Κάπως έτσι λοιπόν, το τρίτο γκολ για τους «μερένχες» - χωρίς και να το πολυεπιδιώξουν - ήρθε μάλλον φυσιολογικά στη δεύτερη επαφή του Μπενζεμά στον αγώνα (καθώς η πρώτη ήταν το σουτ που έδιωξε ο Τσεπτσούγκοφ και «γέννησε» το ριμπάουντ), πριν σπάσει τη… νηνεμία που επικρατούσε στο «Μπερναμπέου» ο Τόσιτς, ο οποίος διέταξε την μπάλα με βολίδα πρώτα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι πριν… ξεζαλιστεί από τη σύγκρουση στα δίχτυα του Κασίγιας!

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 3-1 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών ο Ρονάλντο με ένα απλό… αγριοκοίταγμα μετά από «σερβίρισμα» του Μπενζεμά «έγραψε» στο... ρελαντί το τελικό 4-1 για τη Ρεάλ, η οποία επιφυλάσσεται για ακόμη σπουδαιότερες… παραστάσεις στη συνέχεια της διοργάνωσης...

Μοναδικό… μελανό σημείο της πρόκρισης για τον Ζοζέ Μουρίνιο, η κίτρινη που αντίκρισε ο Τσάμπι Αλόνσο και συμπλήρωσε κάρτες, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσα από το γήπεδο του Onsports.

«Βασίλισσα» τεσσάρων αστέρων! (video)



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved