«Κηδεία» α λα… γαλλικά για Ίντερ!

«Κηδεία» α λα… γαλλικά για Ίντερ!

Γλυκιά ήττα με 2-1 σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς υπέστη η Μαρσέιγ από την Ίντερ στο «Μεάτσα» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Ο Παντσίνι με πέναλτι στο 96΄ χάρισε τη νίκη γοήτρου στους «νερατζούρι» μετά το σοκ που προκάλεσε ο Μπραντάο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Μιλίτο στο 75΄!

Τι και αν η Ίντερ ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ και ήταν αναγκασμένη να πιέσει προκειμένου να φέρει στα ίσια το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Βελοντρόμ», οι Μασσαλοί ήταν αυτοί που μπήκαν με άλλον… αέρα στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας απέναντί τους ανεξήγητα μουδιασμένους τους «νερατζούρι».
 
Παρόλα αυτά, δεν ήταν αυτός ο λόγος που οι «τιφόζι» οπαδοί  εκτοξεύτηκαν σαν πιλότος F-16 που τα ‘χει δει σκούρα, από τις θέσεις τους πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτά αγώνα! Η Ίντερ… θυμήθηκε πως ήταν καθήκον της να πιάσει από τον λαιμό τους Γάλλους, όχι όμως και να υποβάλει τους οπαδούς της σε διαδοχικά σκωτσέζικα ντουζ!

Οι τελευταίοι έτσι αφού υποχρεώθηκαν να φωνάξουν «γκοοοο…όχι!» στο 8΄, όταν ο Σνάιντερ δεν κατάφερε να φυσήξει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την πρώτα στα πόδια του Μ΄Μπια και στη συνέχεια σε εκείνα του πεσμένου Μανταντά, πριν προσγειωθούν ανώμαλα, τράβαγαν τα μαλλιά τους από την τρομερή επέμβαση εν… πτήσει του Μανταντά σε προσπάθεια του Μιλίτο να ανοίξει με το στήθος το σκορ (πάλι) μετά από… κέρασμα του Ζανέτι από τα δεξιά.

Όσα απέμειναν δε από αυτά ξεκόλλησαν σίγουρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν την παραμικρή ευκαιρία για καθυστέρηση προκαλώντας το… μένος της εξέδρας. Έστω και με αυτόν τον τρόπο πάντως κατάφεραν το στόχο τους καθώς μέχρι την ανάπαυλα δεν δημιουργήθηκε υποψία ευκαιρίας, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται (σκόπιμα οι μεν, αδυνατώντας κάτι καλύτερο οι δε) σε απόπειρες δολοφονίας του αθλήματος.

Με την έξοδο από τα… ντουζ, οι ποδοσφαιριστές του Ντεσάμπ ήταν αυτοί που ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό, αλλά με διαρκή πίεση και έχοντας πρώτα κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Μανταντά, υποχρέωναν σε διαδοχικά λάθη τους Ιταλούς.

Για έναν ανεξήγητο μάλιστα λόγο, τα πόδια αυτών είχαν βαρύνει από το 60΄, ψάχνοντας με ανορθόδοξο τρόπο (καμινάδες από την άμυνα) το γκολ. Χρειάστηκε έτσι η είσοδος του Όμπι στον αγώνα (58΄) η οποία έδωσε το φιλί της ζωής στον… πεθαμένο, πριν ο Μιλίτο στο 75΄ τον κάνει να σταθεί και πάλι στα πόδια του, ανοίγοντας μάλλον ανέλπιστα το σκορ με κοντινή προβολή μετά από αδράνεια των Γάλλων σε εκτέλεση κόρνερ! Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγούταν στην παράταση, ο Μπραντάο, τέσσερα λεπτά αφού είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, κατέβαζε με την πλάτη την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ίντερ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μανταντά πίσω από τη σέντρα (!), πριν πιάσει στον ύπνο την ιταλική άμυνα χαρίζοντας με πλασέ, μια ιστορική πρόκριση στους Φωκαείς.

Αυτή (για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά το 93΄) που δεν κινδύνεψε ούτε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσίνι (είχε μπει αλλαγή στη θέση του Φορλάν στο 58΄) το οποίο κέρδισε ο ίδιος στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου αποβλήθηκε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Μανταντά με δεύτερη κίτρινη.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ - Μαρσέιγ



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved