Ερωτοκρίτου: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Ερωτοκρίτου: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να δώσουν και συνέχεια στην εκπληκτική πορεία που πραγματοποιούν φέτος και δεν στέκονται μόνο στην πρόκριση επί της Λιόν, όπως τόνισε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μίλησε:

Για τους λόγους της φετινής πορείας του ΑΠΟΕΛ:

«Ήταν υποχρέωση μου να κάνω αυτό που έκανα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα. Βήμα, βήμα και σιγά σιγά κάναμε αυτό που κάναμε. Πρέπει να έχεις στόχους που να μπορείς να πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου. Στηρίζω, επίσης, τους συνεργάτες μου. Με το να αλλάζω συνεργάτες μόνο η καταστροφή έρχεται. Ο κ. Γιοβάνοβιτς είναι εργατικός, αγαπά τον ΑΠΟΕΛ και του αξίζει να είναι εκεί που είναι. Την πρώτη χρονιά ήταν δύσκολα. Βγήκαμε στο Champions League και τα πρώτα χρήματα τα διαχειριστήκαμε σωστά και είχαμε αποτέλεσμα. Βάση αποτελεσμάτων είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για την παρουσία αρκετών παικτών που έφυγαν από το ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να έχει εκτιμηθεί η αξία τους:

«Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα εκτίμησης, αλλά θέμα συνθηκών. Στην Κύπρο είναι πιο μικρή η κοινωνία και φυσικά πιο μικρές οι ομάδες σε εμβέλεια. Το κλίμα είναι διαφορετικό. Είχαμε την τύχη να βρει τους παίκτες ο κ. Γιοβάνοβιτς και να πάρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Είναι οικογενειακό κλίμα και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον».

Για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο:

«Το ίδιο συμβαίνει και με την Μπαρτσελόνα. Η Λιόν, επίσης, είναι 6η ή 7η στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο, δεν μπορείς να παίζεις σε τρία ταμπλό. Μέχρι σήμερα έχουμε δώσει 41 παιχνίδια, ενώ οι άλλες ομάδες έχουν δώσει λίγα περισσότερα από τα μισά. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Στο πρωτάθλημα, πάντως, είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Έχουμε δρόμο».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες κοιτούν ήδη τον επόμενο αντίπαλο:

«Βεβαίως. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν μας έλεγε το καλοκαίρι κάποιος ότι θα είμαστε στους «8» θα τον λέγαμε τρελό. Υπάρχει πίστη και θέληση».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας:

«Είναι μια πλούσια ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ από τις κυπριακές ομάδες. Είναι αρκετά ψηλά. Έχουμε πάρει λεφτά από το Champions League. Δεν ξέρουμε όμως αν θα είμαστε του χρόνου. Πρώτος στόχος να στηρίζουμε οικονομικά την ομάδα για να έχουμε κι άλλες επιτυχίες. Σε αυτή την κρίση να είμαστε προσεκτικοί απ’ ότι πριν δύο χρόνια. ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστάει λεφτά σε κανέναν. Δεν χρωστάει σε κανέναν».

Για τα πριμ που πρέπει να πάρουν οι παίκτες, μετά τη χθεσινή (7/3) πρόκριση:

«Υπάρχουν ήδη συμφωνίες που έγιναν από την αρχή της σεζόν. Είναι στα συμβόλαιά τους. Εμείς τηρούμε τις συμφωνίες που κάναμε. Παίρνουν ένα καλό ποσοστό. Δεν είναι πάντως 40% όσο έχει ακουστεί. Τηρείται ότι έχουμε συμφωνήσει και τίποτα περισσότερα. Δεν υπάρχουν έτσι προστριβές».

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη φάση των «8»:

«Θα προτιμούσα, αν περάσει, την Τσέλσι. Επειδή έχουμε παίξει με την Τσέλσι και επειδή είναι Αγγλία».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved