Ώρα να… δούμε μπάλα!

Ώρα να… δούμε μπάλα!

Το πρώτο «πιάτο» στο μενού του Champions League για την φάση των «16»… σερβίρεται την Τρίτη (15/02) με τα παιχνίδια Μίλαν-Τότεναμ και Βαλένθια-Σάλκε!

Μίλαν-Τότεναμ

Στο «Σαν Σίρο» η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο και επτά φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν, υποδέχεται την Τότεναμ, η οποία… γνωρίζει το γήπεδο αφού στην φάση των ομίλων είχε αντιμετωπίσει την Ίντερ γνωρίζοντας την ήττα με 4-3.

Για τους «ροσονέρι», δεν θα αγωνιστούν οι Αμπροζίνι και Πίρλο, προκαλώντας πονοκέφαλο στον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Πάτο, Ιμπαΐμοβιτς και Ρομπίνιο με προφανή σκοπό τα… πολλά γκολ!

Στο αντίποδα, η Τότεναμ και ο τεχνικός της Χάρι Ρέντκναπ θα στερηθούν τις υπηρεσίες του μεγάλου αστεριού της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ αλλά και του Λούκα Μόντριτς ενώ τελικά ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ξεπέρασε το τραυματισμό του ενώ οι δυο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 1972 όπου αγωνίστηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Πιθανές ενδεκάδες:

Μίλαν: Αμπιάτι, Όντο, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Γκατούζο, Φλαμινί, Ζέεντορφ, Πάτο, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο

Τότεναμ: Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Ντόουσον, Ασού-Εκοτό, Λένον, Σάντρο, Παλάσιος, Κράνιτσαρ, Φαν ντερ Φάαρτ, Ντεφόε

Βαλένθια-Σάλκε

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια που και φέτος έχει ως όπλο την έδρας της, υποδέχεται την απρόβλεπτη Σάλκε η οποία είναι… άλλη ομάδα στο Champions League σε σχέση με εκείνη που παρουσιάζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Ουνάι Εμερί δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ ο Χουάν Μάτα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το παρών ενώ ο Χοακίν με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε την θέση του βασικού στην δεξιά πτέρυγα των «νυχτερίδων».

Ο Φέλιξ Μάγκατ από την άλλη, μετά την πώληση του Ράκιτιτς στην Σεβίλλη και τον δανεισμό του Τζόουνς στην Μπλάκμπερν θα παρουσιάσει μια διαφορετική Σάλκε από εκείνη που είδαμε στην φάση των ομίλων.

Τραυματισμοί δεν υπάρχουν για τους Γερμανούς ενώ ο Μάγκατ προβληματίζεται για το αν θα αφήσει έναν εκ των Ραούλ ή Χούντελααρ στο πάγκο για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν στο «Μεστάγια» με τις αναμετρήσεις να έχουν λήξει αμφότερες ισόπαλες (0-0,1-1).

Διαιτητής: Αλεξέι Νικολάεφ (Ρωσία)

Πιθανές ενδεκάδες:

Βαλένθια: Παναντέρο, Κόστα, Στανκεβίτσιους, Μαντούρο, Μπρούνο, Τοπάλ, Α. Κόστα, Πάμπλο, Χοακίν, Μάτα, Αντούριθ

Σάλκε: Νόιερ, Ουτσίντα, Χοβέντες, Μετζέλντερ, Σμιτς, Φαρφάν, Κλούγκε, Ματίπ, Χουράδο, Ραούλ, Χούντελααρ



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved