Βενγκέρ: «Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την ήττα από τη Μαρσέιγ»

Βενγκέρ: «Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την ήττα από τη Μαρσέιγ»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» παραδέχθηκε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι»… πλήρωσαν την ήττα της πρεμιέρας από τη Μαρσέιγ λόγω έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είχαμε ευκαιρίες όμως ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος. Ήταν μία σκληρή μάχη. Χάσαμε πολλές μπαλιές, κάτι που δημιούργησε ανασφάλεια. Γυρίσαμε το ματς, κάναμε το 2-1 αλλά μετά δεχθήκαμε τρίτο τέρμα. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, όμως δυστυχώς δεν του αρκούσε. Η Μαρσέιγ πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το ότι έχασε το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ».

Για τους τραυματισμούς των Φαμπιάνσκι και Σάντος: «Ο γκολκίπερ χτύπησε στην επιγονατίδα ενώ ο Σάντος έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός».

Για αυτό που τον πείραξε από το ματς: «Είμαι ενοχλημένος που χάσαμε το παιχνίδι. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δεν παίξαμε με πειστικό τρόπο. Χάσαμε πολλές μάχες και κόντρες στο κέντρο και μετά είχαμε ανασφάλεια».

Για το εάν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση: «Θα έχουμε πολύ καλές ομάδες. Το ευχάριστο είναι πως θα παίξουμε με ομάδες που βγήκαν δεύτερες στον όμιλό τους. Ας περιμένουμε αύριο. Δεν θέλω να πω ομάδα γιατί μπορεί να τύχει και να πέσουμε πάνω της και μετά να μην μας αρέσει. Καλό είναι να περιμένουμε. Οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί του θεσμού, όπως είπα και χθες. Τα ματς θα είναι σκληρά και δυνατά. Και σήμερα ήταν έτσι. Αυτό θα συνεχιστεί».

Για το πότε θα γυρίσει ο Σάντος: «Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γυρίσει ο Σάντος. Σε 2-3 εβδομάδες θα έχουμε και τον Γκιμπς. Στο επόμενο ματς ο Βερμάλεν μπορεί να τον καλύψει».

Για την παρουσία των παικτών του ειδικά των νεαρών: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία για τους νέους παίκτες. Καταλαβαίνουν την ένταση. Κάποιοι πήγαν καλά. Υπήρχε μία έλλειψη ωριμότητας κυρίως στο κέντρο όπου χάθηκαν πολλές μάχες».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε καταταγεί πιο ψηλά στον όμιλο: «Θα μπορούσε να είχε πάει πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το γεγονός ότι δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Άρχισε πολύ αργά το πρωτάθλημα και έχασε το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ. Πλήρωσε αυτό το τίμημα. Όταν κάνεις μία τέτοια ήττα είναι δύσκολο να επιστρέψεις».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved