Οι πρώτοι για… «16»!

Οι πρώτοι για… «16»!

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων του Champions League, όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ομάδες που θα προκριθούν στους «16», αλλά και για εκείνες που θα συνεχίσουν στο Europa League.

5ος όμιλος

Αγώνας… ζωής και θανάτου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια και οι δυο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς ο χαμένος… χάνεται, ενώ την ίδια ώρα αν η Λεβερκούζεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Βέλγιο κόντρα στην αδιάφορη Γκενκ, τότε θα πανηγυρίσει και την πρωτιά του ομίλου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ίσως έχουμε εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των «μπλε», καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υπό… κρίση!

6ος όμιλος

Εδώ δεσπόζει η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, όπου οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους αδιάφορους Λονδρέζους, την ίδια ώρα που άπαντες στο Λιμάνι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Βεστφαλία, όπου η Μαρσέιγ δεν θα πρέπει να νικήσει την Ντόρτμουντ, η οποία παράλληλα θέλει νίκη με πολλά γκολ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του 35 χιλιάδες φίλους του, ενώ μια ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη» και μια νίκη της Ντόρτμουντ, οδηγεί τις 3 ομάδες σε τριπλή ισοβαθμία, όπου τα πάντα θα κριθούν από την έκταση της νίκης των Γερμανών κόντρα στην Μαρσέιγ.

7ος όμιλος

Εδώ φυσικά γνωρίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη πάρει την πρόκριση και το παιχνίδι κόντρα στην ουραγό Σαχτάρ, αναμένεται να έχει χαρακτήρα φιέστας ενώ με νίκη οι Κύπριοι θα έχουν πάρει και την κορυφή του 7ου ομίλου.

Ο… τελικός είναι ωστόσο στο «Ντραγκάο», όπου η κάτοχος του Europa League, Πόρτο, θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, και θέλει μόνο τη νίκη, ενώ οι Ρώσοι με την ισοπαλία στην Πορτογαλία θα έχουν πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

8ος όμιλος

Εδώ η κορυφή και η δεύτερη θέση έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς η Μπαρτσελόνα θα πάρει την κορυφή ενώ η Μίλαν θα είναι στη δεύτερη θέση, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο αν η Βικτόρια Πλζεν ή η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα καταφέρουν να πάρουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η ΜΠΑΤΕ έχει δύσκολη αποστολή στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου θέλει μόνο νίκη, την ίδια ώρα που η Βικτόρια, η οποία αντιμετωπίζει την Μίλαν, θέλει απλά να μην… νικήσουν οι Λευκορώσοι στην Καταλονία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα τελευταία νέα των… μονομάχων του Champions League.

Δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων του Champions League, αλλά και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved