Πάρντο: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας»

Πάρντο: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας»

Την… πετυχημένη συνταγή  έχει βρει ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά με την πρόκρισή του στους «16» του Champions League σύμφωνα με τον Ούρκο Πάρντο, που δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του να καταφέρει κάτι αντίστοιχο και ο Ολυμπιακός.

Ο Βέλγος πορτιέρο του κυπριακού «Θρύλου», παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real news», όπου αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Γιοβάνοβιτς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στο μυστικό της επιτυχίας, αλλά και στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούρκο Πάρντο:

-Ούρκο, το θαύμα του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τι ονειρεύεστε πλέον;

«Ήταν μία δύσκολη πρόκριση. Αντιμετωπίσαμε κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, παλέψαμε και βγήκαμε νικητές.  Σίγουρα ο καθένας από εμάς είναι ευτυχισμένος γι' αυτό που πετύχαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τα δώσουμε όλα και στους «16».

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Μας αντιμετωπίζουν ως έκπληξη, αλλά αν παρατηρήσεις το δυναμικό μας διαθέτουμε ποιότητα και ωριμότητα. Στην Ευρώπη δεν φτάνουν μακριά μόνο οι πλούσιες ομάδες. Δεν χρειάζονται μεγάλα συμβόλαια για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα, απλά θα πρέπει να βρεις την πετυχημένη συνταγή. Εμείς είχαμε πάνω απ' όλα πάθος και μεγάλη θέληση και τα καταφέραμε».

-         Στην Αγία Πετρούπολη έζησες ένα από τα πιο δύσκολα βράδια στην καριέρα σου, αλλά τα κατάφερες πολύ καλά...

«Όντως ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Η Ζενίτ πίεζε, αλλά αντέξαμε. Είμαι ικανοποιημένος, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα».

-         Σκέφτεσαι ήδη την κλήρωση και την ομάδα που θα βρεθεί απέναντί σας στον επόμενο γύρο;

«Δεν ανησυχώ με ποιον θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την πρωτιά στον όμιλο και μετά βλέπουμε. Όλες οι ομάδες που θα βρεθούν στους «16» είναι καλύτερες από εμάς, όμως εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

-         Αν πάρει την 1η θέση ο ΑΠΟΕΛ, ενδεχομένως να υπάρξει μάχη απέναντι στην πρώην ομάδα σου, τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που προκριθεί ως 2ος από τον όμιλο του και η κλήρωση στην συνέχεια σας φέρει αντιμέτωπους. Ποιο είναι το σχόλιο σου;

«Εύχομαι να περάσει ο Ολυμπιακός γιατί το αξίζει. Μακάρι να τα καταφέρει. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Δεν ανησυχώ για μία τέτοια μάχη. Παίζω ποδόσφαιρο και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα».

-         Στεναχωρήθηκες όταν αποχώρησες από τον Ολυμπιακό;

«Ναι, στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ να πω το αντίθετο. 'Ήμουν λυπημένος, γιατί είχα προσαρμοστεί και αγωνιστικά και γενικότερα στην ζωή στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός έχει φοβερούς ανθρώπους και συνεργάστηκα άψογα μαζί τους.  Όπως και οι οπαδοί του είναι φοβεροί. Επίσης όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ, ο Φουστέρ, ο Μιραλάς, ο Μοδέστο - για παράδειγμα - είναι εξαιρετικά. Και ο Νικοπολίδης, από τον οποίο έμαθα πάρα πολλά».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved