«Δικαίωση για τον ΑΠΟΕΛ οι θυσίες των τελευταίων 3 χρόνων»

«Δικαίωση για τον ΑΠΟΕΛ οι θυσίες των τελευταίων 3 χρόνων»

Θυσίες και μεγάλες προσπάθειες χρειάστηκε να κάνει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Φοίβος Ερωτοκρίτου.

{textlink02}

«Έχει γίνει μια αναβάθμιση της ομάδας και στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Το κυπριακό ποδόσφαιρο που ήταν άγνωστο στην Ευρώπη, τώρα έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Με βάση τα αποτελέσματα, δίκαια προκριθήκαμε», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν με την προηγούμενη συμμετοχή της κυπριακής ομάδας στο Champions League: «Η πρώτη φορά στο Champions League ήταν μια εμπειρία. Μάθαμε πολλά πράγματα και τα λεφτά που ήρθαν μας βοήθησαν για να χτίσουμε μια ομάδα με παίκτες ποιότητας. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είχαμε την τύχη να έχουμε τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε την απόλυτη ευθύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον στηρίξουμε.

Οταν συνεργάζεσαι με κάποιον υπάρχουν και επιτυχίες και αποτυχίες. Το θέμα είναι να είναι φυσιολογικές οι αποτυχίες. Πρέπει να μαθαίνεις από αυτές. Ξέραμε τις ικανότητές του και με τον καιρό και εγώ έμαθα πως πρέπει να λειτουργείς στο ποδόσφαιρο. Τους ανθρώπους που έχω τους στηρίζω, όταν έχουν ικανότητες. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι πάντα το ίδιο. Υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω».

Αναφορικά με το αν ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει μεταγραφές, τόνισε: «Είναι θέμα του προπονητή. Περιμένω να μου πει τι χρειάζεται. Το ρόστερ είναι πλήρες. Αν θέλει κάτι, θα μας το πει και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε».

Όσον αφορά στα συναισθήματά του, τόνισε: «Νιώθω ικανοποίηση για τις θυσίες που κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Κάνουμε θυσίες και βλέπουμε ότι οι κόποι και οι επιλογές μας δικαιώνουν και όταν βλέπω τον κόσμο, ειδικά μετά το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη να γιορτάζει, ήταν ότι καλύτερο για μένα».

Για το αν υπάρχουν ταλέντα στην Κύπρο, είπε: «Είμαστε μια χώρα του μεγέθους μιας συνοικείας της Αθήνας. Υπάρχουν ταλέντα, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να δούμε πως θα χειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Αϊλτον, αρνήθηκε κάτι τέτοιο: «Γίνονται διάφορα στον Τύπο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, αν δεν έχω γραπτή πρόταση. Αυτά που λέγονται είναι κουτσομπολιά, δεν γίνεται τίποτα».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved