Πάρντο: «Ζούμε την απόλυτη ευτυχία»

Πάρντο: «Ζούμε την απόλυτη ευτυχία»

Ο Ούρκο Πάρντο με δηλώσεις του υποστήριξε πως άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ ζουν τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας τους με την πρόκριση της ομάδας στους «16» του Champions League.

Ο Ισπανοβέλγος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και τόνισε ότι η επιτυχία της κυπριακής ομάδας είναι κάτι το ξεχωριστό. Ο Πάρντο για την δική του απόφαση να συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του την χαρακτήρισε αρκετά δύσκολη όμως τελικά αισθάνεται να τον έχει δικαιώσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League είναι εντυπωσιακή. Πώς εισπράττεις αυτήν την επιτυχία;

«Αναμφίβολα είναι κάτι ξεχωριστό. Καμία κυπριακή ομάδα δεν το έχει καταφέρει ως τώρα. Νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι κυρίως από τις αντιδράσεις του κόσμου. Εμείς προσπαθούμε να προχωράμε βήμα βήμα και να παραμένουμε ψύχραιμοι. Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με ό,τι έχουμε πετύχει, αλλά κοιτάζουμε διαρκώς μπροστά με ηρεμία και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Στο παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ, όπου εξασφαλίστηκε η πρόκριση στη φάση των «16», η απόδοσή σου ήταν εξαιρετική. Έδινες την εντύπωση ότι δεν θα επέτρεπες με κανέναν τρόπο να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα…

«Θέλαμε πολύ να περάσουμε, κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Χαίρομαι που συνέβαλα με τον τρόπο μου σε αυτή την ιστορική πρόκριση».

Περίμενες αυτή την εξέλιξη ότι το καλοκαίρι υπέγραφες στον ΑΠΟΕΛ;

«Για να είμαι ειλικρινής ναι, το περίμενα. Υπέγραψα έχοντας στο μυαλό μου αυτό το όνειρο και το κίνητρό μου ήταν αν αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει στο Champions League».

Ήταν δύσκολο να φύγεις από τον Ολυμπιακό και να πας σε μια κυπριακή ομάδα;

«Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγα από την Ελλάδα. Ένιωθα ότι είχα τη στήριξη όλων, τόσο των συμπαικτών μου όσο και του τεχνικού επιτελείου. Κάποιοι που δε γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αμφέβαλλαν για μένα και δεν με συμπεριέλαβαν στα αγωνιστικά πλάνα. Πρόκειται για ανθρώπους που η δουλειά τους είναι στα γραφεία και θα ήταν καλύτερο να ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενό τους, κάτι που άλλωστε ξέρουν να το κάνουν καλά. Στη δική μου περίπτωση όλοι όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ήταν με το μέρος μου και με στήριξαν. Αυτά δυστυχώς είναι πράγματα που συμβαίνουν στο άθλημα. Εγώ, όμως, έχω μάθει να είμαι περήφανος στη ζωή μου, να δείχνω χαρακτήρα και να αντεπεξέρχομαι στις δυσκολίες. Για αυτό τώρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ».

Ποιον αντίπαλο θα ήθελες στην επόμενη φάση;

«Δεν με νοιάζει καθόλου. Όποιος κι αν μας τύχει, θα είναι καλοδεχούμενος. Εμείς ζούμε μια απόλυτα ευτυχισμένη στιγμή, την οποία απολαμβάνουμε στο έπακρο. Το μόνο που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Ποια είναι τα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι αγαπώ».



Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved