«Κλείνουν» εισιτήριο

«Κλείνουν» εισιτήριο

Ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ακόμα περισσότεροι «κάτοχοι» των εισιτηρίων που οδηγούν στους «16».

Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφεραν να εξασφαλίσουν ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ως πρώτοι και μετά το τέλος και της σημερινής ημέρας, δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλες ομάδες που θα «καθαρίσουν» με την πρόκριση, την ώρα που ήδη στην επόμενη φάση βρίσκονται, Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

6ος Όμιλος

Στο «Έμιρατς» το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ελπίζει σε νίκη των «κανονιέρηδων». Αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί εντελώς αδιάφορη την Άρσεναλ, ενώ το απευκταίο σενάριο που ηττηθεί στο «Βελοντρόμ» από την Μαρσέιγ, θα διατηρεί τις ελπίδες του για να προκριθεί τουλάχιστον στους «32» του Europa League.

5ος Όμιλος

Από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 5ου ομίλου είναι αυτό στην «Μπάι Αρένα» όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποδεχτεί την Τσέλσι. Οι «ασπιρίνες» με νίκη θα κάνουν τεράστιο βήμα πρόκρισης, ενώ η Τσέλσι αν καταφέρει να πάρει τη νίκη θα πάρει ταυτόχρονα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θέλει να εκμεταλλευτεί η Βαλένθια, η οποία υποδέχεται την Γκενκ. Αν οι «νυχτερίδες» επικρατήσουν, τότε θα τα δώσουν όλα για όλα στο Λονδίνο την τελευταία αγωνιστή απέναντι στην Τσέλσι. Η Γκενκ έχει λιγοστές ελπίδες, καθώς πρέπει να κλείσει με δύο νίκες τις υποχρεώσεις για να μπορεί να λέει ότι διεκδικεί την πρόκριση.

7ος Όμιλος

Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει απλά την ισοπαλία στο «Πετρόφσκι» απέναντι στην Ζενίτ για να πανηγυρίσει την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του στους «16» του Champions League και να είναι αδιάφορη στην αναμέτρηση με την Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική.

Στο άλλο παιχνίδι η Σαχτάρ υποδέχεται την Πόρτο με τον νικητή να παραμένει ζωντανός στην «μάχη» της πρόκρισης. Αν η Σαχτάρ δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη θα αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

8ος Όμιλος

Για την τελική κατάταξη θα είναι οι αναμετρήσεις του 5ου ομίλου. Σε ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, η Μίλαν θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για την πρώτη θέση. Η ισοπαλία με λίγα τέρματα είναι υπέρ της Μίλαν που διατηρεί την πρώτη θέση.

Στο άλλο παιχνίδι η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν με μοναδικό στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης που δίνει την συνέχεια στην Ευρώπη, μέσω του Europa League.

Δείτε το πανόραμα του Champions League, πατώντας ΕΔΩ.



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved