Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλο το κίνητρο»

Γιοβάνοβιτς: «Μεγάλο το κίνητρο»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ζενίτ με τον ΑΠΟΕΛ.

Αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να πάρει έστω την ισοπαλία απέναντι στην Ζενίτ, τότε θα πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο τεχνικός του «θρύλου» σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είπε: «Αν θα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής για τον ΑΠΟΕΛ μόνο το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα μπορεί να δείξει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακριβώς όπως και στα προηγούμενα τέσσερα παιγνίδια, με την ίδια φιλοσοφία το ίδιο πάθος και διάθεση και βέβαια την ίδια ένταση στο παιγνίδι μας».

Για τις καιρικές συνθήκες που θα βρει ο ΑΠΟΕΛ στην Ρωσία, πρόσθεσε: «Σε σχέση με την Κύπρο οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές. Ότι μπορούσαμε να κάνουμε όσον αφορά την προετοιμασία το έχουμε κάνει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στους 18 βαθμούς της Κύπρου (γέλια). Όμως είμαστε και τυχεροί, γιατί μπορούσε να ήταν και χειρότερα».

Για το αν ο ένας βαθμός που απέχει η πρόκριση αγχώνει τους ποδοσφαιριστές του είπε: «Το γεγονός ότι περνούμε και με ισοπαλία, δεν μας δημιουργεί καμία πίεση. Δεν έχουμε αλλάξει φιλοσοφία για τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Μπορεί να χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό, αλλά αυτός μπορεί να είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια, με τη Ζενίτ και με τη Σαχτάρ. Δύο πολύ καλές ομάδες απέναντι στις οποίες θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε θα δούμε αν το έχουμε καταφέρει η όχι. Δεν νιώθουμε πίεση, είναι μεγάλο κίνητρο για να κάνουμε κάτι φανταστικό για τον ΑΠΟΕΛ».

Στη συνέχεια για το αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες του ομίλου είπε: «Για τη δυναμικότητα του ομίλου, θέλω να είμαι ειλικρινής. Είναι τρεις διαφορετικές ομάδες. Θεωρώ ότι η πιο δύσκολη στον αγωνιστικό χώρο είναι η Ζενίτ, το πιο πολύ ταλέντο μπορεί να το έχει η Σαχτάρ, όμως η Πόρτο είναι κάτοχος ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά καμία φορά στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Συνεχίζω να πιστεύω πως για εμάς ήταν ο πιο δύσκολος όμιλος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Η Ζενίτ είναι μία ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, μια ομάδα που παίζει χρόνια μαζί, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει εξαιρετική προοπτική μπροστά της. Το δικό μας στιλ παιχνιδιού δεν μπορεί να αλλάξει, αν θέλουμε σε αυτό το γκρουπ να παίρνουμε αποτελέσματα. Σε κάθε παιχνίδι, είχαμε στόχο να σκοράρουμε. Αυτό ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει».

Τέλος σχετικά με την διαφαινόμενη απουσία του Κερζάκοφ από την πλευρά της Ζενίτ, κατέληξε: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Ζενίτ. Δίνει περισσότερη ταχύτητα και είναι ικανός στο σκοράρισμα, όμως πιστεύω ότι η Ζενίτ, είτε με Μπουκάροφ είτε με Λάζοβιτς, μπορεί να τον αντικαταστήσει με επιτυχία».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved