Σπαλέτι: «Διαφορετικό παιχνίδι»

Σπαλέτι: «Διαφορετικό παιχνίδι»

Ο Ιταλός τεχνικός της Ζενίτ τόνισε ότι η αναμέτρηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα διαφέρει αρκετά από αυτή του πρώτου γύρου.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ που παραμένει αήττητος μέχρι στιγμής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αρχικά τόνισε ότι ο Κερζάκοφ δεν είναι διαθέσιμος. ««Αποκλείεται να πάρει μέρος στον αγώνα ο Κερζακόφ. Όσον αφορά τον Ντάνι, ελπίζω ότι θα πάρει μέρος στον αγώνα, αφού στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θέλει να αγωνιστεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι είναι 100% για το παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον ομόλογό του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Δεν γνωρίζω προσωπικά το συνάδελφό μου. Θεωρώ μόνο ότι είναι ένας καλός προπονητής. Έχουμε δει όλους τους αγώνες που έδωσαν στο Champions League και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας για να προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι».

Σχετικά με τον πρώτο αγώνα και αυτόν της Ρωσίας είπε: «Βεβαίως μπορώ να πω ότι η ψυχολογική κατάσταση της Ζενίτ έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με το πώς ήμασταν τότε. Πριν από το πρώτο αγώνα, είχαμε υπόψη τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, ωστόσο ίσως να χρησιμοποιήσαμε λάθος τακτική. Τώρα η ομάδα κερδίζει, νιώθει σιγουριά και οι παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα».

Για το αν η πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής είναι τυχαία, είπε: «Προφανώς, ο ΑΠΟΕΛ δουλεύει πραγματικά σκληρά ώστε να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Το ίδιο μπορώ να πω και για τη Ζενίτ. Στην Ιταλία έχουμε παροιμία ότι "Τα χόρτα του γείτονα είναι πάντα πιο πράσινα από τα δικά μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα λέω ότι για μένα το πιο σπουδαίο είναι το παιχνίδι που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν παίζεις καλά, τότε θα βρεις ευκαιρίες για να περάσεις μπροστά. Άμα δείχνεις ένα καλό πρόσωπο, παίζοντας σωστά, τότε μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα πλεονεκτήματα και να είναι πιο εύκολο να κερδίσεις. Επίσης, οι θεατές μας λατρεύουν το καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να τους δείξουμε κάτι που ν΄αξίζει. Σχετικά με τον αυριανό αγώνα, εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να βρίσκει λίγες ευκαιρίες, αλλά ξέρει να τις εκμεταλλεύεται. Δεν κάνει πολλές επιθέσεις, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει μία ισορροπία στο χώρο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, είναι μία ομάδα ακριβής, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

Για το πώς περιμένει τον ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Εγώ περιμένω να δω την ίδια ομάδα που συναντήσαμε στην Κύπρο. Αυτό το παιχνίδι θα διαφέρει πάρα πολύ από τον αγώνα στην Κύπρο όσον αφορά την τακτική κι εμείς θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε. Όπως έχω ήδη πει, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για να μην χάσουμε την ισορροπία του αγώνα, γιατί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή. Το στοίχημα είναι πολύ σπουδαίο για μας γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι, γιατί η αγωνία ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος».

Τέλος τόνισε ότι περιμένει από την ομάδα του να προσφέρει θέαμα στο παιχνίδι: «Για εμένα το θέαμα είναι να έχεις θέληση να δουλέψεις στον αγωνιστικό χώρο, να έχεις φαντασία και να έχεις πάθος. Για το πόσα γκολ θα βάλουμε, αυτό εξαρτάται από τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Αν παίξουμε το ίδιο καλά, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, τότε αποκλείεται ο αγώνας να τελειώσει χωρίς τέρματα. Τα χρήματα δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Αν ξέρετε εσείς κάποιο τρόπο για να τα διαχειριστούμε καλύτερα τα χρήματα της ομάδας, πείτε μου», κατέληξε.



Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved