Λόμπαερτς: «Είναι απόλαυση να βλέπεις τον ΑΠΟΕΛ»!

Λόμπαερτς: «Είναι απόλαυση να βλέπεις τον ΑΠΟΕΛ»!

Το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ έπλεξε ο αμυντικός της Ζενίτ Νικολά Λόμπαερτς τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι απόλαυση να παρακολουθούμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το επίπεδό τους εκπλήττει».

Ο 26χρονος διεθνής Βέλγος, μιλώντας στον ρωσικό Τύπο ενόψει της αυριανής (23/11) αναμέτρησης με τους Κύπριους στην Αγία Πετρούπολη, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μια ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στο «ΓΣΠ», υποστηρίζοντας ωστόσο πως τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο. «Αν καταφέρει να προκριθεί σίγουρα θα το αξίζει», σχολίασε για τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικολά Λόμπαερτς:

Για τον ίδιο κι αν είναι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του:

«Είμαι έτοιμος 100%. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε τέτοιους αγώνες. Θα είναι σημαντικό να έχουμε καλή ψυχολογία από το πρώτο λεπτό. Το βλέπουμε και σαν ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση, όμως αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι να προκριθούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μας κίνητρο και όχι η εκδίκηση. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πως έχουν καλή ομάδα. Τώρα, όμως, τους ξέρουμε καλύτερα και δεν θα μας εκπλήξουν».

Για τον ΑΠΟΕΛ:

«Κατ' αρχάς έχουν ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Αΐλτον, αλλά και κάποιος ακραίους επιθετικούς. Είναι απόλαυση να παρακολουθούμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το επίπεδό τους εκπλήττει. Ελπίζω, όμως, ότι θα βάλω κάποιο γκολ και στο τέλος θα χαρούμε εμείς τη νίκη».

Για τις καιρικές συνθήκες:

«Είμαστε περισσότερο συνηθισμένοι στο κρύο από ότι το ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές, γιατί μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να... γλιστράει και να επηρεάσει τις προσπάθειές μας. Σίγουρα, αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς, γιατί είμαστε πιο συνηθισμένοι, ωστόσο θα προτιμούσα να αγωνιζόμουν σε καλύτερες καιρικές συνθήκες».

Για το κατά πόσον τα μπάτζετ «παίζουν» ρόλο στο ποδόσφαιρο:

«Ελπίζω ότι το financial fair play θα βοηθήσει σ' αυτό και να βλέπουμε ομάδες από χώρες όπως την Κύπρο και το Βέλγιο να μπορούν να έχουν επιτυχίες σε τέτοιο επίπεδο. Ελπίζω ότι αύριο, όμως, δεν θα έχει το ΑΠΟΕΛ ανάλογες επιτυχίες

Σίγουρα, η Ζενίτ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από το ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Αρκεί να έχει μία ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές, παρά να έχει πάρα πολλά λεφτά. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το μισθό μου, το ίδιο πιθανότατα και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε αύριο. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Αν δεν κερδίσει η Πόρτο στην Ουκρανία, εμείς θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ, αλλά αν τα καταφέρουν, σίγουρα θα το αξίζουν».

Για το ποια τακτική πιστεύει ότι θα ακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ:

«Σίγουρα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, αν και είναι πιθανό να παίξει κάπως πιο αμυντικά, γιατί αγωνίζεται εκτός έδρας. Η μεγαλύτερη ικανότητα αυτής της ομάδας είναι ότι παίζει ποδόσφαιρο. Επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα, όμως, θα θέλουν να πετύχουν ένα γκολ για να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Έχουν όλο το σεβασμό μου, ακόμα κι αν αγωνιστούν αμυντικά».

Κατά πόσον θα τους επηρεάσει αν το ΑΠΟΕΛ παίξει αμυντικά:

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ εάν παίξει με αμυντική τακτική. Άλλωστε, είμαστε συνηθισμένοι όταν αγωνιζόμαστε στο "Πετρόφσκι" και στο πρωτάθλημα Ρωσίας να έχουμε αντιπάλους που ακολουθούν αυτή την τακτική. Για μας το πιο σπουδαίο είναι να νικήσουμε, χωρίς να έχει σημασία το σκορ. Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη».



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved