4ος Όμιλος: Πρόκριση για Ρεάλ Μαδρίτης

4ος Όμιλος: Πρόκριση για Ρεάλ Μαδρίτης

Και μαθηματικά στους «16» του Champions League βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στην Λιόν.

Η τρίτη ομάδα που πήρε την πρόκρισή της μετά τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν έγινε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το «Ζερλάν» απέναντι στην Λιόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «βασίλισσα» δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός με εύστοχη εκτέλεση φάουλ στο 23’ έκανε το 1-0, ενώ στο 69’ καθάρισε το παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΛΙΟΝ: Γιορίς, Κρις, Λόβρεν (38’ Κονέ), Ρεβεγιέρ, Νταμπό, Κάλστρομ, Γκουρκίφ, Έντερσον (84’ Μπέλφοντιλ), Γκοναλόν, Γκομίς (75’ Λακαζέτε), Μπριάν
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (64’ Αλμπιόλ), Κεντίρα, Οζίλ, Αλόνσο, Ντιαρά, Ρονάλντο, Μπενζεμά (71’ Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία (83’ Καγιεχόν).

Εύκολα ο Άγιαξ

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Άγιαξ στην «Άμστερνταμ Αρένα» όπου επικράτησε με πολύ εύκολο τρόπο 4-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο «Άιαντας» με αυτή τη νίκη πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την Λιόν.

Ο Φαν ντερ Βιλ στο 20’ με το πρώτο του τέρμα στην διοργάνωση έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Σουλεϊμάνι πέντε λεπτά αργότερα να καθαρίζει το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Άγιαξ είχε ανάλογη απόδοση και με τέρματα των Ντε Γιόνγκ (65’) και Λοδέιρο (92’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς πόντο και χωρίς γκολ.

ΑΓΙΑΞ: Βέρμεερ, Φαν ντερ Βιλ, Άλντερβεϊρελντ, Βερτόνγκεν, Ανίτα, Ενό, Έρικσεν (80’ Λοδέιρο), Ντε Γιόνγκ, Γιάνσεν, Σουλεϊμάνι (72΄Λουκόκι), Μπέριγκτερ (77’ Εμπεσίλιο)
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κελάβα, Ιμπάνιεθ, Σίμουνιτς, Βρσάλικο, Βιντά, Καλέγιο (46’ Τόμεσακ), Λέκο, Κόβασιτς, Σαμίρ (72’ Στουρμ), Μπαντέι, Ρουκάβινα (56’ Μπεκιράι).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved