Τοπαλίδης: «Μπορεί δυο νίκες ο Ολυμπιακός»

Τοπαλίδης: «Μπορεί δυο νίκες ο Ολυμπιακός»

Την άποψη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του ομίλου, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16» του Champions League, εξέφρασε ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», υποστήριξε πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χθεσινό (1/11) αγώνα του «Σίγκναλ Ιντούνα», αλλά και στις αντιδράσεις των Γερμανών για τη νίκη της Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τοπαλίδη:

«Μου άρεσε ο Ολυμπιακός, γενικά φέτος είναι καλός. Μετά από κάθε ματς ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Η καλύτερη απάντηση πάντα είναι η νίκη. Το είδα το ματς και δεν θέλω να κάνω κριτική στον προπονητή, αλλά να μιλήσω μόνο αγωνιστικά. Η ατυχία ήταν ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και έπρεπε να κυνηγήσει. Στη συνέχεια οι Γερμανοί προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ. Από λάθη βρέθηκε πίσω ο Ολυμπιακός. Γενικά, μου έχει δείξει μια πάρα πολύ εικόνα. Μόνο στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ δεν ήταν καλός, όμως ήταν το πρώτο ματς. Βλέπω τον Ολυμπιακό εδώ και 10 χρόνια και μπορώ να πω πως η φετινή ομάδα είναι από τις καλύτερες».

Για το πώς είδε το ματς ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ αλλά και οι Γερμανοί της Ντόρτμουντ:

«Οι Γερμανοί πριν το ματς έλεγαν πως απλά ήθελαν να νικήσουνε με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ μου είπε πως ήταν πολύ ευτυχισμένοι έστω με αυτό το σκορ. Δεν ξέρω πώς φάνηκε η ομάδα στην τηλεόραση, όμως μέσα από το γήπεδο ήταν πολύ καλός. Αυτό μου είπε και ο Ρεχάγκελ. Τον αδικεί το τελικό αποτέλεσμα».

Για τις ελπίδες πρόκρισης των Πειραιωτών:

«Πρέπει να τα δούμε με καθαρό μυαλό. Μετά το μεταξύ τους 0-0, Άρσεναλ και Μαρσέιγ έχουν προβάδισμα, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δύο νίκες στα επόμενα ματς, αλλά δεν πρέπει να βγάλει από το μυαλό του και το Europa League».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved