Μαντούκα: «Δώρο Θεού η πορεία μας»

Μαντούκα: «Δώρο Θεού η πορεία μας»

Ο «χρυσός σκόρερ» του ΑΠΟΕΛ στη νίκη επί της Πόρτο, Γκουστάβο Μαντούκα, τόνισε πως το γκολ που πέτυχε έναντι στους Πορτογάλους ήταν… δώρο Θεού ενώ τόνισε πως η πορεία των Κύπριων πλέον μπορεί και να μην… έχει ταβάνι!

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ενώ σχολίασε πως πλέον με τον ένα βαθμό που χρειάζεται η ομάδα για να προκριθεί στους «16» του Champions League έχει αποδείξει ότι είναι δίκαια εκεί που βρίσκεται.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα τόνισε πως η ομάδα του έχει δείξει πως αξίζει το σεβασμό όλων, χωρίς να παραλείψει να χαρακτηρίσει ότι το γκολ που πέτυχε κατά της Πόρτο είναι ίσως το πιο σημαντικό της καριέρας του, με τις δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό, που θέλει να νικάει, που δουλεύει πάρα πολύ και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στους «16» του Champions League», είπε αρχικά ο Γκουστάβο Μαντούκα στην ερώτηση «Τι ομάδα είναι αυτή», που υπάρχει και στο πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας «O’ Jogo».

Ο Βραζιλιάνος μέσος ρωτήθηκε για το αν η Πόρτο έδειξε υπεροψία και σχολίασε: «Πιστεύω στο Θεό και αυτό το δεύτερο γκολ ήταν ένα δικό του δώρο. Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, όμως είχαμε δουλέψει πολύ ήμασταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι. Δεν είδα υπεροψία στην Πόρτο, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα δώρο Θεού αυτό το γκολ και η νίκη για τον ΑΠΟΕΛ».

Για το αν το γκολ απέναντι στην Πόρτο είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του, επισήμανε: «Σίγουρα κάθε γκολ έχει τη δική του ιστορία και αυτό το γκολ είναι σημαντικό για την ζωή μου ως αθλητή. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω πως, ναι, είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Ενώ για το τι χρειάζεται πλέον ο ΑΠΟΕΛ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, επισήμανε: «Ένα βαθμό (σ.σ. γέλια). Είναι δυο πολύ δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ζενίτ και Σαχτάρ. Το ότι έχουμε φτάσει ως εδώ δε σημαίνει ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Όμως έχουμε αποδείξει ότι δίκαια είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στους «16» του Champions League».

Τέλος, για το αν σκοπεύει να πετύχει κι άλλα γκολ, δήλωσε: «Τη δουλειά του σκόρερ την αφήνω για τον Αΐλτον που είναι ένας πολύ ταλαντούχος επιθετικός. Όσο για το Μόναχο (σ.σ. γίνεται εκεί ο τελικός), έχω πάει αλλά θέλω να ξαναπάω. Ακόμα και τον Μάιο (σ.σ. γέλια). Τώρα πια, τα πιστεύουμε όλα…»

Λίγο αργότερα, ο άσος του ΑΠΟΕΛ, μίλησε και στον NovaΣΠΟΡ FM, σχολιάζοντας : «Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν γνωστός δεν είχαμε την φήμη, έχουμε ποιότητα, πιστεύουμε στον εαυτό μας, το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να προχωράς. Αρχικά θέλουμε ένα πόντο. Σεβόμαστε τις αντίπαλους μας και θέλουμε να παίξουμε εναντίον του, να περάσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ στο γκολ που δέχτηκε στο 88': «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλάζουν τα πάντα. Ο Θεος μας βοήθησε. Έβαλα το γκολ, πήραμε την νίκη και προχωράμε».

Για το αν η Πόρτο είχε υποτιμήσει τον ΑΠΟΕΛ: «Μετά την ισοπαλία που πήραμε στον Ντραγκάο άλλαξαν άποψη. Δείξαμε πως στην Κύπρο είναι δύσκολα τα πράγματα. Δείξαμε και μας έδειξαν σεβασμό και κερδίσαμε στο γήπεδο γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το αν θυμάται το πέρασμα του από την ΑΕΚ: «Φυσικά. Δεν γίνεται να ξεχάσω την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μιλάω και διατηρώ επαφές. Επιθυμώ να επιστρέψει ξανά σε υψηλό επίπεδο και να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα της, ώστε να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να στείλω χαιρετισμούς στους φίλους της ΑΕΚ!».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved