Χαραλαμπίδης: «Πετάμε στους επτά ουρανούς»!

Χαραλαμπίδης: «Πετάμε στους επτά ουρανούς»!

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε στο Onsports για τον νέο θρίαμβο των «πορτοκαλί» επί της Πόρτο, στο Champions League αλλά και για το πού μπορεί να φτάσει η κυπριακή ομάδα...

Η νίκη με 2-1 επί της Πόρτο, προστέθηκε στην λίστα με τις ομάδες που έχει... σκοτώσει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την επικράτηση επί των «δράκων» είναι 4η ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στην λίστα της UEFA.

«Ήταν εξαιρετικό το παιχνίδι. Είχε έναν συγκλονιστικό ρυθμό σε τρεξίματα, ενώ υπήρχε πάθος και από τις δυο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι, όπου υπήρχε εναλλαγή μέχρι το τελευταίο λεπτό, δείξαμε καλό πρόσωπο. Αν δεν νικούσαμε, θα ήταν αδικία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα που βλέπει όλες τις αντιπάλους στα μάτια και θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο θα είναι τεράστιο βήμα για την ομάδα και για το κυπριακό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Για το αν στην αρχή της σεζόν περίμεναν πως θα έκαναν την Ευρώπη να… παραμιλάει: «Κανείς δεν μπορεί να πει πως θα φτάναμε μέχρι εκεί. Ο στόχος ήταν οι όμιλοι, κάτι το οποίο καταφέραμε. Το κλειδί είναι πως είμαστε μια συμπαγής ομάδας, έχουμε παίκτες που δείχνουν χαρακτήρα και αυτό είναι το συστατικό αυτής της ομάδας που την οδηγεί στις επιτυχίες».

Η Πόρτο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88ο, λεπτό για να σκοράρει ο Μαντούκα στο 90’ και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, σχολίασε πως πίστευε ότι η νίκη θα ερχόταν ακόμη και μετά την ισοφάριση: «Εγώ προσωπικά είχα πίστη πως θα παλέψουμε. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος αλλά θα ήταν άδικο να μην καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ πως όλοι ήμασταν στον 7ο ουρανό μετά το τέλος του παιχνιδιού και ειδικά οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί».

Ο Χρήστος Κόντης δεν αγωνίζεται πια λόγω του προβλήματος με την καρδιά του, ωστόσο παραμένει κοντά στην ομάδα, με τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, να τονίζει: «Εννοείται πως παίζουμε και για τον Χρήστο. Ήταν από τους πιο αγαπημένους στα αποδυτήρια, και παρά το ότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, τον έχουμε μαζί μας, έχουμε τον παλμό του και είναι αναγκαίος για την ομάδα. Πρέπει να πω, πως  από το νέο πόστο που έχει, βοηθάει ενεργά την ομάδα και εμείς  τον  αγαπάμε και θέλουμε να είναι μαζί μας».

Τέλος, για το πού μπορεί να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι από τις πιο ιστορικές στιγμές. Μακάρι να φτάσουμε όπου μπορούμε. Προσωπικά και για μένα είναι από τις κορυφαίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved