Βαλβέρδε: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Βαλβέρδε: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», μετά το τέλος της αναμέτρησης, στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως οι Πειραιώτες δεν μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πλέον στρέφονται στα παιχνίδια με την Μαρσέιγ και την Άρσεναλ. Παράλληλα, ο «τσινγκούρι» μίλησε για την επιλογή του να προτιμήσει τον Μπάλαζ Μέγιερι αντί του Φράνκο Κοστάντσο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

- Τι γεύση σας αφήνει το τελικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της ομάδας;

«Είναι σίγουρο πως αξίζαμε κάτι περισσότερο εδώ. Μπήκαμε κάπως άσχημα στο ματς. Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά και ήμασταν άτυχοι που δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Κάναμε, όμως, ευκαιρίες και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως απέναντί μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε κι έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο».

- Τι γεύση σας αφήνει το αποτέλεσμα στην Αγγλία, στο Αρσεναλ-Μαρσέιγ 0-0; Ο στόχος σας πλέον είναι η 3η θέση;

«Η αλήθεια είναι πως καλά καλά δεν είχα προλάβει να μάθω το αποτέλεσμα. Δεν ήταν το πρώτο πράγμα που με ενδιέφερε. Εγώ θέλω να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους 6 βαθμούς που έχουμε να διεκδικήσουμε. Θα το κάνουμε και στη Γαλλία, θα κοιτάξουμε και το τελευταίο ματς στην έδρα μας. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το άλλο ματς πάντως. Με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς».

- Υπάρχει ένα χέρι στο πρώτο ημίχρονο, για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Με βάση την εικόνα των τελευταίων 20 λεπτών θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι; Ίσως όταν βάλατε τον Πάντελιτς ή ήθελε κάτι άλλο παιχνίδι;

«Για τη φάση του χεριού, κάτι μου έχουν πει. Δεν έχω δει τη φάση και δεν μπορώ να έχω άποψη. Τώρα έγινε αυτή. Εκείνη τη στιγμή πάντως για την αλλαγή του Πάντελιτς, έκρινα έτσι. Τώρα μπορώ να πω ότι πολλά θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Πάντελιτς, απλά επειδή η μπάλα πήγαινε ψηλά στην αντίπαλη περιοχή. Η αλήθεια είναι πως όταν παίζεις με τόσους πολλούς επιθετικούς, θα σου λείπει ένας παίκτης στο κέντρο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερο κίνδυνο στην αντίπαλη εστία, κάτι που προσπαθήσαμε να κάνουμε και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού».

- Πήρατε ένα ρίσκο με τη συμμετοχή του Μέγιερι που είναι άπειρος; Και μήπως θεωρείτε ότι βρίσκετε μια λύση μέλλοντος σε μια πολυσυζητημένη κουβέντα για τη θέση του τερματοφύλακα;

«Οι τερματοφύλακες όπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εξαρτώνται από την απόδοσή τους. Όσο για το σημαντικό ματς που είπατε για σήμερα, για εμάς είναι πάντα το επόμενο που έχουμε. Έτυχε αυτή η αλλαγή να είναι με την Ντόρτμουντ. Ήταν ήδη μια απόφαση που είχα πάρει. Θα μπορούσε να είναι κι ένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποτέ δεν ξέρεις για το μέλλον. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Ημέρα με την ημέρα θα βλέπουμε τα ματς που μας περιμένουν».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved