Γκόγκιτς: «Να χτυπήσει στην ταχύτητα»

Γκόγκιτς: «Να χτυπήσει στην ταχύτητα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία απέναντι στην Ντόρτμουντ, αν καταφέρει να «χτυπήσει» τις αδυναμίες που έχουν οι Βεστφαλοί στο κέντρο της άμυνας.

Ο άλλοτε φορ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, τόνισε πως το αργό κέντρο άμυνας της Ντόρτμουντ μπορεί να εξελιχθεί σε πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του αγώνα απόψε (01/11), αρκεί η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Ράφικ Τζεμπούρ και Κέβιν Μιραλάς.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε επίσης πως τα πάντα στον όμιλο των «ερυθρόλευκων» είναι ακόμα ανοικτά καθώς δεν έχει καταφέρει το θεωρητικό φαβορί, η Άρσεναλ, να «καθαρίσει» την πρόκριση και όλα θα κριθούν σε αυτή και την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τις πολιτικές διαστάσεις του αγώνα: «Είναι λογικό να είναι θυμωμένος ο ελληνικός λαός με τους Γερμανούς γιατί βάζουν όλους τους όρους και είναι δύναμη στην Ευρώπη. Αυτοί μπορεί να λένε πως πάνε να βοηθήσουν αλλά εμείς βλέπουμε από έξω πως πάνε να μας… πατήσουν».

Για το αν ο Ολυμπιακός έδειξε κακό πρόσωπο με τον ΟΦΗ: «Ο Ολυμπιακός με την εμφάνιση που έκανε με την Άρσεναλ μετά το 2-0 αλλά και με την εμφάνισή του εδώ με την Ντόρτμουντ, έχει δείξει καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι άλλα τα ματς της Ευρώπης και μετά το στραβοπάτημα με τον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο και θα είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν το στραβοπάτημα με τους Κρητικούς θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό: «Είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ κανείς δεν πίστευε πως ο ΟΦΗ θα πάρει το βαθμό γιατί δεν πάτησε την περιοχή του Ολυμπιακού και τα κατάφερε με δυο φάσεις μόνο. Μπορεί να είναι και καλό ως ένα βαθμό. Αλλά ξεχνάς όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πριν από έναν αγώνα Champions League. Πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει οδηγό την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου με την Ντόρτμουντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έδωσε χώρο στην Ντόρτμουντ και με τα δυο αργά στόπερ των Γερμανών οι Μιραλάς και Τζεμπούρ μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, αυτό πρέπει να κάνει και σήμερα».

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: «Όλα τα σχέδια που κάνεις, όταν αρχίζει το παιχνίδι μπορεί να χαλάσουν. Αν βάλεις γκολ ή αν δεχθείς γκολ, τότε πρέπει να αλλάξεις σχέδιο. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι εδώ είχε βάλει το γκολ, όταν όμως το δέχθηκε άλλαξε τρόπο παιχνιδιού και του βγήκε σε καλό. Η Ντόρτμουντ έχει νεαρή ομάδα που τρέχει και με τον κόσμο της αν κάνει γκολ θα είναι επικίνδυνη. Τα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ για μένα είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Οι Γερμανικές ομάδες παίζουν ανοικτά, κοιτάζουν να σκοράρουν και όχι να κρατήσουν το «μηδέν», οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να πετύχει κάτι καλό».

Για τις αδυναμίες των Γερμανών: «Ότι και να λέμε εμείς, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα από τη στιγμή που αρχίζει το παιχνίδι. Αν περάσει ένα μισάωρο, μπορείς να δεις πως είναι στον αγωνιστικό χώρο, ποιος είναι καλύτερος, ποιο επικίνδυνος. Με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός το πίστεψε μετά το 2-0 ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Ήταν άτυχος, για μένα έπρεπε να πάρει τη νίκη. Σήμερα είναι πάλι το ίδιο. Από έξω δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πρέπει να αρχίσει το παιχνίδι και να δούμε την τακτική και πως παίζουν οι ομάδες. Η Ντόρτμουντ δεν αλλάζει το παιχνίδι της και με την άμυνα ψηλά ο Ολυμπιακός θα έχει ευκαιρίες με Μιραλάς και Τζεμπούρ αν πάρουν κάθετες πάσες. Δεν ξέρω τι σχέδιο θα έχει ο Ολυμπιακός, πρέπει για μένα να βάλει γκολ. Τα στόπερ της Ντόρτμουντ είναι πάρα πολύ αργά. Τους είδα κι εδώ και με την Μαρσέιγ, εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός, με την ταχύτητα του Μιραλάς και του Τζεμπούρ».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού: «Όλα είναι ανοικτά. Δεν είμαστε σίγουροι ότι η Άρσεναλ ας πούμε θα κερδίσει τη Μαρσέιγ. Το παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ είναι το καλύτερο για όλους. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να το προβλέψουν. Όλα μέσα είναι. Αν ο Ολυμπιακός πάρει σήμερα αποτέλεσμα, θα έχει πιθανότητες και θα αφήσει εκτός της Ντόρτμουντ. Δεν είναι όμως κακοί οι Γερμανοί. Αν δείτε το ματς με την Άρσεναλ, έχουν κάνει πολλές ευκαιρίες όμως δεν έβαλαν γκολ. Είναι και θέμα εμπειρίας το γκολ».

Για το Champions League συνολικά: «Το Champions League για μένα είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι το καλύτερο επίπεδο, υπάρχει οργάνωση, όλα είναι καλά. Ελπίζω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός και να πάει καλύτερα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved