Λεβαντόφσκι: «Μονόδρομος η νίκη»

Λεβαντόφσκι: «Μονόδρομος η νίκη»

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, τόνισε πως το παιχνίδι της Τρίτης (01/11) απέναντι στον Ολυμπιακό, αποτελεί κάτι παραπάνω από τελικό για τους Βεστφαλούς.

Ο Πολωνός στράικερ μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα», πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η νίκη στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι μονόδρομος…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

Για την φιλοσοφία με την οποία θα αντιμετωπίσουν απόψε τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για μας ο αγώνας στην Ελλάδα. Δεν περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν τόσο ισχυρός. Η ήττα μας στοίχισε. Περιμέναμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και απογοητευτήκαμε από το αποτέλεσμα. Ωστόσο, διδαχθήκαμε από τα λάθη μας και ασφαλώς θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το δεύτερο ματς».

Για το γεγονός ότι υποτίμησαν τον Ολυμπιακό και ποια νομίζει ότι είναι τα δυνατά του σημεία, τόνισε: «Γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός στην Ελλάδα, όμως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του είχε δύο ήττες. Εμείς είδαμε απέναντί μας μια συγκροτημένη ομάδα, πολύ προσεκτική και άριστη στην κατοχή μπάλας».

Για το ποιον «παίκτη» του Ολυμπιακού θεωρεί πιο επικίνδυνο: «Πραγματικά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον. Εκείνο όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπαιζαν ως ένα άρτιο σύνολο. Γι' αυτό έφτασαν στην νίκη».

Για το πόσους βαθμούς πιστεύει ότι θα πάρει η Ντόρτμουντ: «Μετά την ήττα στον Πειραιά δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Για μας η νίκη μοιάζει μονόδρομος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μας φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Μόνο αν τα καταφέρουμε θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τη θέση μας στον όμιλο και να σκεφτούμε τι δυνατότητες έχουμε για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι μας».

Για την καυτή έδρα της Ντόρτμουντ: «Είναι αλήθεια ότι οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ στηρίζουν πάντα την ομάδα σε όλους στους αγώνες. Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού. Μείναμε μόνο μια μέρα στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Γενικότερα, έχω πολύ ωραία εικόνα για τη χώρα σας. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος μου φάνηκε πολύ φιλόξενος. Ελπίζω να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και να δοθεί μία λύση».

Τέλος, για το κακό ξεκίνημα της σεζόν της Ντόρτμουντ: «Ήταν μαγικές οι στιγμές που ζήσαμε πέρυσι. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το ξεκίνημά μας δεν ήταν πολύ καλό. Χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν θα έπρεπε κι έτσι βρεθήκαμε πίσω. Τώρα έχουν περάσει 11 αγωνιστικές και απέχουμε 5 βαθμούς από την Μπάγερν. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, αλλά όλοι στο Ντόρτμουντ έχουμε πει από την αρχή της σεζόν ότι ο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved